+1 yılAsosyallik övülecek bir durum değil ayrıca sosyal olup, gezip tozduğun zaman oynak veya fingirdek olmazsın. İster gezersin ister evde oturursun nasıl mutlu olursan artık sana kalmış bişey. Bu şekilde birbirimizi kalıplara sokmak hoş değil. Hayatımızı başkalarına göre şekillendirecek değiliz ya :)
33 Yorumla
Soran+1 yılAsosyallikle övünmüyorum. Gayet mutluyum da. Şöyle ki yapmacıklık ve çıkarcılardan çok sıkıldım. Gerçek arkadaş yok gerçek sevgi yok ee o zaman napim ben seni? Çok şükür kendine yetebilen biriyim. Yalnızlık korkum da yok. Kimseyi yargılamıgorum da. Haksızlığa gelemiyorum sadece. Gezenlerden banane bu ayrı konu. Anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım boşver
- +1 yıl
Haksızlığa gelemiyorsun ama en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun
Soran+1 yılBoşver
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Neden kendinize negatif bir sıfat yükledikten sonra güzel olduğunuzu vurgulama ihtiyacı hissediyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılAsosyallik negatif kavram mı ki? Neye göre kime göre? Böyle mutluyum da insanların bakış açısını merak ettiğim için sordum. vurgu değil ki neyse o. Ben doğal biriyim. Sahtelik, yalana tahammülüm yok. Evet güzelim. Dışarda herkesin bir daha dönüp baktığı biriyim. Ego da değil bu. eksiğimi, yanlışımı arıyorum. Benim göremediğim. Gördüğün gibi eksilerimi de sorguluyorum..
gezip tozmuyordur belki ama gün boyu elinde telefonu sitelerde orda burda fink atıyorsa o daha kötü bir insanın hadi bayanın diyelim internetten gördüğü zarar gün boyu evinde elinde kahvesi ile internet basında geçirirken gördüğü zarardan daha azdır.. internet insanların afyonudur..
15 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bakış açısı. Bişey yaptığım yok ki. Endişelenecek durum da yok o yüzden. İstesem her türlü her şeyi yaparım. Fakat Kişiliğimi kaybedersem yaşamamın anlamı da olmaz. O yüzden kasmaya gerek yok.
- +1 yıl
internet zararlıdır hele hele bizimki gelişmemiş ülke insanlarına zararı dahada fazladır çünki insanlarımızda sorgulama etme muhakeme etme kabiliyeti ve altyapısı yok ne görüyorlarsa direkt sorgulamadan alıyorlar.. internet ahlaksızlıgın yozlaşmanın yegane kaynagıdır.. nekadar uzak durulursa okadar iyidir.. siz nekadar otokontrollü olursanız olun mutlaka bir zaman sonra esiri olursunuz..
Soran+1 yılYararı ve zararı tartışılır. Ben bağımlı değilim. Sosyal medya hesabım da yok başka. Ara sıra kafama takılanları soruyorum burada o kadar. Genelde nette müzik dinliyorum. Haber okuyorum. Olay bu. Siz niye buradasınız peki?
- +1 yıl
güzel bir soru ben size bir seyler söylerken kendimin burda olmasının ironik oldugunun farkındaydım lakin benim işim bilişim bu alanda kariyer yaptım ve mesleğim bu, hasılı yani özeti ben herseyin bir şekilde farkında olarak giriyorum ama bu da demek degilki tamamen ben sizden farklıyım nasılki sigarayı kesmelisin diyen doktorda sigara kullanıyorsa sizde öyle düşünün bana internetin vereceği verebileceği zarar herhangi bir insana verebileceği zarardan cok daha azdır... ama tabiki bende zaman gecirmek tabiri caizse takılmak için böyle stelere giriyorum bir nevi deşarj oluyorum diyelim.. ama herseyin azı karar çogu zarar..
Soran+1 yılTeşekkürler düşünceleriniz için.
+1 yılKimse doğduğu yeri, ırkını, annesini, babasını, tipini, fiziğini, kişiliğini seçemedi. Önemli olan karakter. Ben de sosyal biri değilim mesela. Zorla sosyal biri olamayız ya. Herkes, her şey, olduğu gibi doğal olmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum. Doğallık ve samimiyet yok. Sürekli bir çıkar. Yalnız takılırım daha iyi
- +1 yıl
Şimdiki nesil çok bozuk. Herkes gezecek, tozacak kişi arıyor, kimse ciddi düşünmüyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 24-25den sonra insanlar çoğunluk olarak olgunlaşıyor, ciddileşiyor. Geçmiş senin için önemli değilse zaman ilerlesin çıkar illa biri karşına.
Soran+1 yılAynen. Hep goy goy muhabbet. Ciddiyet yok. Yaşça büyükler ilgimi çekiyor. 23 yaşındayım. Anlatamıyorum kendimi bir türlü anlaşılamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi de senin bahsettiğin kız da fazla sıkıcı bir tip. Kimse sıkıcı bir tip ile birlikte olmak ilişki yaşamak istemez.
Annesi ile teyzesi ile gününü geçiren bir insanı kim neden hayatında istesin ki?
Eğlenceli, sosyal bir hayatı olan, eğlenmeyi seven kadınları neden "fingirdek", "oynak" olarak tanımlıyorsun? Sosyal bir yaşam sahibi olmak, eğlenmeyi sevmek ahlaksız bir şey mi? En yakın zamanda psikolojik yardım al bence.120 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekleri anlamak çok zor. Kadın dediğin ağır olur sakin olur becerikli olur bilmem ne sonra fos. Gayette sağlıklıyım. İstesem bende arabam olmasına rağmen hergün gecelere kadar gezer tozar milyon tane manita değiştirirm onlar gibi ama yapmıyorum. Kusura bakma valla dışarda hayat geçirenlerin hepsi oynak. Kimden çıkarı varsa onunla. 2 gün sonra seni bırajıp başkasına gidebilecek tipler. Buna çevremde çok şahit oldum. Garipliğin bende olduğunu düşünmüyorum hiç. Çünkü artık herşeyin b. ku çıktı. Ve siz erkekler de yalanı dolanı entrikayı çok seviyosunuz. Üzgünüm böyle. Benim gibi delikanlı aşk insanları da harcanıyo işte.
- +1 yıl
İki dakika soluklan da kin nefret kusmayı kes. Senin asosyalliğinden kaynaklı kin ve nefret kusmanı dinlemeye gelemedim buraya.
Sana göre senin gibi olmayan tüm kadınlar ahlaksız oluyor. Çok yanlış bir bakış açısı. Eğlenmek, sosyal bir hayata sahip olmak, dışarıda vakit geçirmek ahlaksız bir şey değil. Bir insanın eğlenceli, sosyal olması onun ahlakına gölge düşürmez veya sadakatine zarar vermez.
Gerçekten psikolojik yardım almanı tavsiye ediyorum.
Soran+1 yılNe diyosun ya? Anlaşamayacağız da yine de anlatayım. Doğallıktan bahsediyorum. Samimiyet, içtenlik, hani karşındakinin gözüne bakınca içinin ısınması, heyecanlanma, vicdan, merhamet? Sırf kendi menfaati için arkadaşlık kuran işi bitince giden tipler değil. ne biliyim göz dolması, his, duygu? 3 gün birine aşık olup haftasına başkasına gitmemek mesela? Birini hayatından çıkarınca uzun süre yalnız kalmak, kendini dinlemek, sakinlik, huzur? Herkes herşey birbirinin aynısı artık. Niye anlatıyosam. boşver
- +1 yıl
Yahu iyi de samimiyet, içtenlik, sevgi, saygı, aşk, vicdan, merhamet, tutku, ahlak sadece evde oturunca kazanılan özellikler mi?
Senin hataya düştüğün kısım tam da burası işte.
Evet ahlaklı, samimi, içten, sevgi dolu bir kız olabilsin. Bu kısımda sorun yok. Herkes karşısında böyle birisini ister zaten. Ama senin tercih edilmeme sebebin sıkıcı, asosyal bir insan olman güzel kardeşim. Hiçbir insan karşısında sıkıcı, asosyal bir insan istemez. İnsanlar seni ahlaklı olduğun için terk etmiyor, sıkıcı olduğun için terk ediyor.
Sen yanlış yerde arıyorsun eksiği. - +1 yıl
@Articuno soran hanfendi kendini anlatamamis yahu. biraz anlayis. sosyallikle basit kiz tipini karistiriyor belliki. sende bunu anlamamissin. basit kizlarla beraber oluo hanfendi kizlara neden aptal gozuyle bakilip birlikte olmuyor, oynatiyo erkekler diyor. cok hakli kendisi. milyonda bir bulunan bir kiz. anlatabilmisimdir umarim ikinizede. soran hanfendi cansin😊💙
Soran+1 yılİşte bende diyorum ki sosyal ve aktiflerin %95 i abartmıyorum çıkarcı. Onlar eğlenceli iyi tercih sebebi mi oluyor? Tabiki sadece evde oturanda yok bu özellikler. gerçeklik yoksa ben niye zaman harcıyım ki o insana? Spor da yaptım çalıştım da gezdim tozdum da eğlendimde. Ama bir yere kadar. Çünkü sorun ve tıkanıklık samimiyetsizlikte. Kimse kusursuz değil evet ama verdiğin değeri görmüyorsan ister istemez çekiliyorsun uzaklaşıyorsun. Sıkıcı olmayanlar nasıl insanlar peki? Kültür sahibi klas elit mi? Güldürme beni. Herkes boş laf dedikodu peşinde. Pardon ama onlar yalanla dolanla muhabbeti bağlıyo tabi ondan seviliyolar. Ben de sıkıcı itici uyuz insan tipi oluyorum. Sorun yok.
- +1 yıl
Şıracının şahidi bozacı :D :D
Soruyu soran kişi soruda kendisinden bahsediyor.
Ayrıca çevremde gayet eğlenceli ve sosyal olan aynı zamanda çok mutlu ilişkiye sahip onlarca kadın arkadaşım var. Gercekten olay hanımefendi olmak ile alakalı değil, eğlenceli olmak ile alakalı. Bir erkek eğlenceli vakit geçiremeyeceği, sohbet etmekten keyif almadığı, eğlenceli sohbet edemediği kızı ne yapsın? Turşusunu mu kuracak?
Hiçbir Erkek karşı karşısındaki kızı ahlaklı diye terk etmez. - +1 yıl
en bastaki laf ne alaka ne sacma bir laftir. belliki kiz yanlis anlatiyor. sosyalligi abartanlardan bahsediyor. bence tabi. bu kadar tepinmeye gerek yok
- +1 yıl
Pek çok eğlenceli faaliyet var gerek arkadaşlarla gerek sevgili gerek ikisi ile birlikte yapılan. Bunların %95'ine sahte, samimiyetsiz, çıkarcı demek gerçekten insafsızlık.
O zaman senin de birisi ile sevgili olman da çıkar ilişkisi bu bakış açısıyla bakınca. Sevilme, beğenilme, ilgi görme ihtiyacını karşılıyorsun.
Olur mu öyle şey yahu. Sevgili sahibi olmak da eğlenmek de bir ihtiyaçtır. Hem tüm gün annenle teyzenle oturmaktan hiç sıkılmıyor musun?
Mesela ben bundan 1 yıl önce kamp yapmıştım arkadaşlarımla çok eğlenmiştik. - +1 yıl
oofffff ne alaka ya anlasilmaz bir insansin surekli kendi dusuncene odaklisin biraz anlattiklarima bak
Soran+1 yıl@sweet_girl00 niye yazdıysam zaten. Boşver. Kim nasıl anlıyosa öyle anlasın. Hiç tartışamıcam
- +1 yıl
@sweet_girl00 senin yazdıklarına cevap olarak yazmadım zaten. Ben soruyu soran hanım ile konuşuyorum.
Soran+1 yıl@sweet_girl00 kimsin nesin necisin bilmiyorum ama şak diye anlayan beynin ve yazan parmaklarına teşekkür ediyorum. Çağımızda sosyallik aşk sevgi vs kavramlarının çok ama çok saptığı yerde beni anladığın için nasıl mutluyum şu an anlatamam. Sende cansın❤️❤️❤️
Soran+1 yılTamam sen kampa devam et @Articuno
Soran+1 yılAnlamamakta diretiyorsun beni. Kimin ne yaptığı umrumda değil. İstersen sokakta yat. Eve bardan diskodan hiç girme. Banane. Ay üf Biraz olgunluk ya
Soran+1 yılÇok alakası var. Anlamak istediğin gibi algılıyosun. Anlayan şak diye anladı zaten asıl konuyu. Tamam sen aktif sosyal enerjik biriyle ol benim gibi sıkıcı biriyle olma eyvallah. Altta yatan sebepler önemli olan. Bu benim gözlemleyip yaşadığım. Seni hep harbiden çok seven aşık kadınlar, gerçek dostlar bulmuş olabilir. O yüzden anlamamana da kızamıyorum. Olgunluk burada başlıyor zaten ya neyse. Anlaşılamadıkça yalnızlığımı daha çok seviyorum galiba😊😊
Soran+1 yılPeki.
+1 yılEn iyisi guzelim. Napican disariyi. Bende evkiziyim. Seviyorum ev ortamini
28 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Sakinliği seviyorum. Fakat insanların aptal gözüyle bakması sinirmi bozuyo. Sanki tüm gün dışarda olunca çok bir iş yapmış gibi kendilerini bişey sanmalarına uyuz oluyorum.
- +1 yıl
Hii sorma. Anca gezip tozsunlar. Elin evine gelin oluncada 2 inci gun kapiya konurlar. Hic bir mok gelemez ellerinden. Boswer en iyisi boyle. Ne disari hayatim neden sosyal medya hesaplarim war. Tek tabanca sessiz sakin takilmaktan daha keyiflisi eglencelisi yok bu hayatta 😉 aynen bu sekil git bacim.
Soran+1 yılYani tabiki gezersin edersin de hergün her gece gezince çok mu şey bilmiş görmüş oluyolar? Ve erkekler de bunlara bayılıyo. Yaşıtlarımla zaten anlaşamıyorum. Olgun kişiler de sosyal faal istiyolar. Tamam sıkıcı birini kimse istemez de artık herkes yapaylıktan hoşlanıyo bunu anladım. Sevdim kız seni😀
- +1 yıl
Hergun hergunde olmaz tabi. Ben kizlarla anlasamam canim hepsi kafa goklerde bir karis hepsi birbirileriyle yaris pesinde ve tukenmeyen kiskancliklar😄. O yuzden hemcins dostum yoktur. Bende seni sevdim tatlim😉
Soran+1 yılAynen yaa bir anlayan sen çıktın beni. Sürekli itiş kakış entrika fesatlık. Gerçek arkadaşlık sevgi yok. Böyle kafam rahat mutluyum. Ama erkekler de bir garip. Böyle tipleri görünce arızalı diyip kaçıyolar sanki ahah😀
- +1 yıl
Asdfasd boswer canim birak begenmesinler. Evlendiginde esleri gecelere aksinlarda gorsunler sosyalligi🤣
Soran+1 yılAhahaha doğru diyosun 😂
- +1 yıl
💋🖤
+1 yılFingirdekliliği benimle yapacak bir kız isterim ben ben yanında olamıosam başka kimseylede olmayacak evibde oturacak aile olsunda teyze vs. Boş onlar olmamalı okdr da
03 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturunca boş kız diye mi düşünüyosunuz? Erkek gözüyle merak ediyorum da
- +1 yıl
Benim olmadığım zamanlarda evde olmasını isterim bu beni mutlu eder kendisine dahada bağlar kendi adıma
Soran+1 yılPeki
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aile önemli tabi. Erkekler icindede seçicilik var. Evlenilecek biride arar eğlenecek biride. Sen eğlenilecek değil evlenilecek birisin. Bekle annen ya da teyzen sana görücü bulur
019 Yorumla
Soran+1 yılAy yok istemem. Biri oldu o da beni istemedi şu an bar bar geziyo. Tüm erkekler iğrençsiniz. Oynaşmayı çok seviyosunuz kabul et. Ağırbaşlı olunca sıkıcı geliyo kaçıyosunuz.
Soran+1 yılEvet malesef artık bende önyargılıyım. Evlenmek isteyen kim ki? Beni olduğum gibi sevmedikten sonra yalnız kalırım daha iyi.
Soran+1 yılSen evli misin
Soran+1 yılKaç yaşında evlendin? Ben önümüzdeki bikaç yıl evlenmezsem hiç evlenemeyeceğim sanırım..
Soran+1 yılYaşıtlarımla anlaşamıyorum. Mümkün değil yani çok cıvıklar. Olgunluk yok. Eşin kaç yaşında bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım. Benim yaşımda biriyle ilişki düşünür müydün? Çocuksu mu gelirdim? Yanlış anlaşılmıyorumdur umarım. Tecrübeli insanları dinlemeyi seviyorum. Tek aradığım kişilik sahibi ve samimi biri. Gerisi boş.
- +1 yıl
Olgunluk yaşla doğru orantıda değil. Vıcık insan 7 sinde neyse 70indede o. Olgunluk mantıkla alakalı. Kime nasıl davranacağını nerde ne söyleyeceğini bilirsen sorun olmaz. Yaptığım işten biliyorum adam 30 - 35 yaşında karısı 16-17 yaşında. Biri gerçekten çocuk biri olgunlaşmış hanım hanımcık. Iliskide yaş değil akıllı olmak önemli
Soran+1 yılPeki çocuk veya olgun olarak nitelendirilen kişi nasıl oluyor? Kıskançlık trip vs gibi mi? Gerçi bu kişiye göre değişir ama yine de merak ediyorum.
- +1 yıl
Davranış olarak daha çok belli oluyor. Düşünceleri kişiliği henüz olgunlaşmamış oluyor ne istediği değil ne istenildigine göre hareket ediyor çocuklar. Ama olgun insan söylenilen herşeyi değil olması gerekeni yapıyor. Oturması konuşması en önemlisi fikirlerini aciklayabiliyor
Soran+1 yılFazla önyargılı olmam hakkında ne düşünüyorsun? Yanlış evet ama bir nevi savunma mekanizması. düşünce tarzım sana göre olgunluk mu peki? Olgun kişi bazı şeyleri aşmış olan kişi bana göre. Ağırbaşlıyımdır vs. Evlenilecek birisin dediğine göre çocuk görülmüyorum?
- +1 yıl
Uzun mesajlar yazman karşındaki insanı kaale alman anlamında çok etkileyici. Dedigim gibi yaşla görüntüyle değil düşünceyle ve hakaretlerle belli olur olgunluk. Önyargı tam olarak tek başına bir kelime ama anlamı çok geniş. Sana göre savunma mekanizmasının bir parçası bana göre tecrübe eksikliği. Yaşından fazlasın...
Soran+1 yılDediğim gibi kişiye göre terimler anlamlar farklılık gösterebiliyor. Teşekkür ederim. Ne güzel ifade ettin bayıldım hatta. İşte yaşça büyüklerle bana bişey katan paylaşımlarda bulunabiliyorum. Yaşıtlarımla olmuyor. Erkekler daha geç büyüyor malesef. Senin de Tarif ediş şeklin altta yatan sebepleri irdelemen vs çok iyi. Ne verirsen o kadar geri alırsın bana göre. Sebebi bu. Çoğu kez haksızlığa uğrasamda düşüncemde netim😊Tekrar teşekkürler.
Soran+1 yılUmarım bişeyler katabilmişimdir zamanına. Dinlenip anlaşılınca nasıl mutlu oluyorum anlatamam😊 Sağol sana da iyi sabahlar
Soran+1 yılSürekli olayı toparlayıp sonuç çıkarmana hayran kaldım şak diye vallahi... Adamlık çok ayrı bişey zaten. Tarifi yok hissettiriyor kendisini😉 Çok mutlu oldum şu an. zekamı kullanamadığımı düşünürdüm demek kullanıyormuşum 😊 İşte anlayabilene demek ki. Çok uzattım iyi sabahlar tekrar.
+1 yılEn güzeli sen böyle devam et güzel birşey bu emin ol ben beğendim istediğim gibi.
08 Yorumla
Soran+1 yılFakat ben hariç tüm oynakların sevgilisi var ve çok mutlular. Bana da gün yüzüne çıkmayan tip olarak bakılıyo. hep böyle diyonuz ama bulunca da topukluyonuz
- +1 yıl
Paşam sen kendini oynaklarla kıyaslıyorsna işin iş senin olmaz öyle kim ne şekilde bakarsa baksın ne olmuş ne güzel hanım hanımcık çıtı pıtı kızsın bak
Soran+1 yılBir hatunla sohbet ederken ne ararsın? Sıkıcı biraz içe kapanık bir tipse bırakır mısın? Şöyle eğlenceli bar bar gezen evde oturmayan gözü açık birine mi gidersin?
- +1 yıl
bara giden orda burda takılan kızdan hayırmı gelir? bana soruyorsan sohbet muhabbet arkadaşlık çok önemli içe kapanıksa karşımdaki kişi efendi çıtı pıtı sevimli bir kız derim hatta korur kollardım tek bırakmam yani kolay kolay.
Soran+1 yılO tiplerden zaten çok var. Biraz ağırbaşlı olunca salak yerine konuyoruz. Niye? Belki geçmişten kaynaklı biraz çekiniyo veya sert konuşuyo ama zamanla açılacak olamaz mı? Ne bu sosyallik hareketlilik merakı sizde çözemedim? Erkek kafasını anlamaya çalışıyorum da
- +1 yıl
Ne alakası var paşam salak yerine konmakla sen üzülmüşsün biri senin kalbini kırmış sende içine atıyorsun bak yapma bunu saat şu an 4:46 derin saatler takma kafana böyle şeyleri
Soran+1 yılBoşver. Peki teşekkürler
- +1 yıl
aynennn salla takma bu kadar :D rica ederim.
Ne güzel ya gözüm arkada kalmaz hiç bence her erkek böylesini istemeli
00 Yorumlaşimdi soru ne anlamadım 😂 ben düzgün birini istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSorum şu özetle tipik ev kızlarına ki şu zamanda tükenmek üzere neden aptal gözüyle bakılıyo?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOynak kız nasıl oluyor ya çok hareketli kızlara mı deniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAklı sürekli şeytanlığa çalışan, menfaati için insan kullanan, gözlerinde gram sevgi olmayan
Cevap sahibi+1 yılOha baya kötüymüş bu böyle bir kızı seven kişi bu özelliklerini sevmiyordur muhtemelen dış görünüşüne veya kendisinde doldurduğu boşluğa bakıyordur
+1 yılBenim aradığım da tam bu kafada bir kız ama yok bulamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılValla hep öyle diyonuz da bulunca da bırakıp gidiyonuz oynaklara.
- +1 yıl
bırakırsam en adi şrfsizim.
- +1 yıl
siz de piçç erkekleri tercih ediyorsunuz benim gibiler yerine
- +1 yıl
cevap veremezsin tabi sus ancak
- +1 yıl
siz busunuz işte kaç tabi
Soran+1 yılYoo. Gayet sakin kendi halinde insanları tercih ederim. Ama sonuç hep aynı
- +1 yıl
Ben de öyle sonuç yok ama
+1 yılbana gore asosyel kiz daha iyi herkesle ahbap olmasin
00 Yorumlaev kizi olmasi mesele degil zeki olsun yeter sosyal olup salak olacagina.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan bahsediyorum. Sosyal olanların hepsi birbirinin aynısı. Laf dedikodu yapmacıklık vs. Gerçeklik yok. Ve ben artık tiksiniyorum bu durumdan.
+1 yılBirisi seni fena üzmüş...
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu belli oluyor
- +1 yıl
Fazlasıyla.
Soran+1 yılPeki.
+1 yıloynak kız sevmem. Sen iyisin 😃
10 Yorumla
+1 yılSen baya dolmussun sakin ol.
00 YorumlaHahahah, bunnlaeın hepsini sil at. Sen tıkanmışsın
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyorsun boşver kim ne derse desin.
10 YorumlaNeyse o olsun en güzeli
00 Yorumlahatun lazim dedigin gibi
10 Yorumlaevlenmelik
10 YorumlaYa kendin olda ne olursan ol
00 YorumlaHelal olsun kaldımı senin gibisi
10 YorumlaTamda idealimdeki kızı tarif etmişsin Cansın :)
00 Yorumla
+1 yılelbet bir gün..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yerim o kızı
10 YorumlaKim diyo?
00 Yorumla
+1 yıltam benim tipim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği