Eşimin ailesi psikolojimi bozdu tavsiye verebilir misiniz?

Merhabalar, 9 aylık evliyim ama evlendigim den beri hatta nişandan beri yüzüm hiç gülmedi. Kayınvelidem oğlu 36 yaşında olmasına rağmen erken evlendin birikim yapmadın diyip tutturdu gelinlik bakmaya gelinmedi aranmadim soğuk yapıldı. Sonradan diğer gelinlik provalarima gelinsede ya da yalandan ayda 1 kere aransamda benim gönlüm kırıldı. Kayinvalidem evinizin depozitosunu ben ödedim gelinlik yarı parasını ben ödedim şu bu diye hep dallandırdı ve utanmadan yüzümede dedi. Kaynım eşimin erkek kardeşi tefecilik işlerine bulaşmış bizede 120.000 borcu var. Alacaklilar bize salça oldular. Esimin ailesi her şey sıkıntı şimdi bu evlilik yerimiydi şu bu. Görümcem de sessiz kalmayı arayıp sormamayi tercih etti. Ben işten çıkarıldım işsiz kaldım çok sıkıştık eşimin ailesi öyle seyretti üzerine size demiştik dediler. Esimin ailesi annemi babamı aramadı ben işsizken gelin iş seçiyor dediler benden için. gel kızım oturalım demedi. Kayın pederim yalancı sürekli kayınvalideme onlara destek oluyorum para veriyorum diye anlatmış balayilarini ben ödedim demiş ama kocam ödedi dekontlar var. psikolojim şu 9 ayda çok bozuldu yeni evliyim ama yaşadıklarım yüzünden 10 yıllık gibi hissediyorum. Çok yıprandım ben iş buldum kocam gece 2. is taksicilik Ailesi ile konusmama kararı aldık. kadin zaten bela okudu ölüme bile gelmeyin çıkarcılar dedi. esimin babası aradı eşim açmıyor geçenlerde görümcem aradı benide acmadim uzaklasma kararı aldık. Ama psikolojik olarak kötüyüm ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Konu yanlışlıkla yks seçildi kbkmayın
Eşimin ailesi psikolojimi bozdu tavsiye verebilir misiniz?