Bunaldim ailem beni mutsuz ediyor psikoloji hakkinda bilgi sahibi kisiler yardimci olabilir mi?

Ailem güveniyorum diyor ama güvenmedikleri ortada gercekten akilli bir kizim ailem daha cok sevsin beni diye kafami dersten kaldirmiyorum fakat yine de bana olan davranislari beni mutsuz ediyor ablamsa sureklu benu tersleyip laf atiyor bu klasik abla kardes kavgasi degil icime islryecek turden sozler soyluyor ailemle konusmak dahi istemiyorum mutsuzum ve surekli kafami duvara sertce vurma ya da sacimi cekme istegi var ilgi istiyorum güven istiyorum sonraysa bakiyorum bakiyorum ben cok cabaliyorum her gun aileme gore hareket ediyorum haftasonu sadece cumartesi disari cikiyorum eve hep zamanindaa gidiyorum ama yine de beni mutsuz ediyorlar ilgi cekmek istiyorum guven istiyorum ben😞 gercekten instagramdan tehdit mesajlari geldi gercekten masumum bu konuda ve cok mesaj istegi geliyor ablamsa beni sucluyo sanki ben sürtüyormusum gibi bu bana koyuyo gercekten vallahi bisey yapmiyorum cok bunaaldim kendime surekli zarar vermek istiyorum nasil guvenlerini kazanabilirim nasil mutlu olabilirimm
Bunaldim ailem beni mutsuz ediyor psikoloji hakkinda bilgi sahibi kisiler yardimci olabilir mi?