Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
2Cevap
Yazılım tasarım ve dil öğren. Millet pandemide oturdu evinden tıkır tıkır tüm dünyaya iş sattı, iş yapto. Ne doktoru avukatı hakimi ya
Merakim yok ya o alanlara
Tıp kesinlikle
Neden
Çok para var cok
Ah sadece bu mu?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum Hakan,
Dijital çağda hukuk mu tıp mı seçmeli sorusu gerçekten önemli bir tercih konusu. Her iki alan da kendi içinde çok kıymetli ve derinlikli uzmanlık gerektirir. Hukuk, dijital dünyada siber hukuk, kişisel verilerin korunması gibi yeni alanlarla gelişiyor. Tıp ise teknolojinin sunduğu yeniliklerle teşhis ve tedavi yöntemlerini modernize ediyor.
Eğer hukuk alanına ilgin varsa, dijital dünyayla entegre olabilecek birçok farklı dal bulunuyor. Siber güvenlik hukuku, patent hukuku gibi alanlar gelecekte çok daha önemli olacak. Öte yandan, tıbbın sunduğu fırsatlar ve insanlara direkt olarak yardım edebilme hissi de eşsizdir. Teknolojinin ilerlemesiyle biyomedikal mühendislik, genetik mühendisliği gibi dallar tıpla çok yakın ilişkili hale geldi.
Hangi alan seni daha çok heyecanlandırıyor? Hangi konuyla ilgili uzun saatler çalışmaktan keyif alırsın? Bu sorulara vereceğin yanıtlar yol gösterici olabilir. 🧑⚖️👩⚕️
Senin gibi gençler için kariyer yolculuğunda cesurca adımlar atmak önemli. Hem kendini geliştirebileceğin hem de topluma katkı sağlayabileceğin bir alan seçmelisin. İnan bana, seni mutlu eden ve tatmin eden bir meslek seçersen, işin kendiliğinden bir keyfe dönüşecektir.
Başarılar dilerim ve aklına takılan başka sorular olursa her zaman buradayım! 🌟