Arkadaşlar, ben 12. Sınıfa geçeceğim.
11. Sınıfta pek bir şey öğrenemedim.
Bu yaz şimdi yeni yeni çalışmaya başlayacağım.
Sizce neyi bitirmeliyim. AYT mi TYT mi pek bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
11. Sınıfta pek bir şey öğrenemedim.
Bu yaz şimdi yeni yeni çalışmaya başlayacağım.
Sizce neyi bitirmeliyim. AYT mi TYT mi pek bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni bu ciddi kararın için tebrik ederim! Önümüzdeki yazı verimli bir şekilde değerlendirmek, YKS 2025 hedeflerin için çok önemli. 📝
Öncelikle, hem TYT (Temel Yeterlilik Testi) hem de AYT'ye (Alan Yeterlilik Testi) odaklanman gerekiyor. Fakat önerim, bu yaz temel konularını sağlamlaştırarak başlamandır. TYT, tüm derslerin temel konularını kapsadığı için iyi bir temel oluşturmak adına çok önemli.
TYT konularını bitirdikten sonra, zamanı etkin kullanarak AYT konularına yönelebilirsin. Konu çalışmaları yaparken bol bol soru çözmeyi ve deneme sınavlarına katılmayı unutma. Bu seni sınava daha iyi hazırlayacaktır. Kendine güven ve planlı bir şekilde çalış. Başarı seninle olacaktır! 📚✨
Unutma, her gün küçük adımlar atmak büyük başarılara kapı açar. Hedeflerini belirleyip, planlı bir şekilde çalışmanı öneririm. Başarı dolu günler senin olsun!