N'olur yazın ne yapacağım ben?

Benim 6 yıllık bir ilişkim var ilk sevgilim. Konusmaya başladığımız ilk zamanlar her sey cok iyidi onu seviyordum. Aradan iki yil gecince ben üniversiteye basladim. Ondan sonra bana cok psikolojik baski yapmaya basladi şuraya gitme bunu yapma, telefonum meşgul çalsa sanki onu aldatiyormuşum gibi muamele ediyordu. Neyse ben 1. Sinifin ilk yarisini bitirdikten sonra bana aileme söyle sözlenelim dedi ben de istemiyorum benim hedeflerim var daha yasimiz çok küçük falan dedim kabul etmedi kendi babasıyla konuşmuş benim babamı arattırmış (biz erkek arkadaşınla uzaktan akrabayiz) babam bunu duyunca kızdı olmaz bebi dövdü seni okuldan alicam vs dedi ayrıca akraba oldugumuz icin de adım çıktı kısacası çok zor şeyler yaşadım. Ben asıl konuya geleyim. Erkek arkadasimlar yaklasik 3 haftadir konusmak istemiyorum bu ara ara yine oluyordu ama şu an o mesaj atmada hiç aklıma geleceği yok. Bana gecmiste yaşattığı seyler aklıma geliyor ondan soğudum sanırım. Bana konusurken canım dese garipsiyorum hosuma gitmiyor. Hatta arayünca kavga ediyorum sen bana boyle yapmıştın vs diye. Ne olucak bu ilişki çok sıkıldım (kendisi Şu an askerde ve ben aramayınca bunalıma girdi konusmak istemiyorum ancak askerde diye öylesine arıyorum )
N'olur yazın ne yapacağım ben?