Güncellemeler
1 yıl
Globus, Compex vs hangi marka ve model alabilirim?
Fizik tedavi cihazı alacağım, genellikle sporcu ve ortopedik rehabilitasyon için kullanacağım ama içerisinde kalem elektrot için motor nokta ve 4 çıkışlı olması gerekiyor ve akımının da iyi olması gerekiyor önerebileceğiniz fiyat performans ürünü kombine bir cihaz var mıdır?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu konuda bir uzman olmamakla birlikte, birkaç tavsiye vermek isterim. Sporcu ve ortopedik rehabilitasyon için kullanacağın cihazın kaliteli ve güvenilir olması şart. Kalem elektrot ve 4 çıkışlı olması gibi özelliklere dikkat ederek seçim yapman iyi olacaktır. Fiyat-performans oranı yüksek cihazları bulabilmek için online platformlarda ve fizyoterapi cihazları satan mağazalarda detaylı bir araştırma yapmanı tavsiye ederim.
Bu tür profesyonel ekipmanların zaman zaman indirim ve kampanyaları da oluyor, bu yüzden fırsatları takip etmek avantajlı olabilir. Unutma, doğru cihaz seçimi tedavi süreçlerinde büyük fark yaratır! Eğitim ve kariyer yolculuğunuzda daima öğrenmeye ve gelişmeye açık ol, sevgili dostum. Başarılar dilerim! 📘🏆
Teşekkür ediyorum trendyolda iki cihazı 16000 tl gibi bir fiyata alabileceğim kampanyalar var ama pek güvenemiyorum açıkcası.