Seneye sinav senem ve anestezi ya da hemşirelik düşünüyorum
Hemşirelik okumak istiyorum aslinda ama zor mu diye düşünüyorum gözümde çok büyütüyorum
Aranizda okumus ya da okuyan var mi kazanabilir miyim sizce günde 3-4 saat çalışmayla
Hemşirelik okumak istiyorum aslinda ama zor mu diye düşünüyorum gözümde çok büyütüyorum
Aranizda okumus ya da okuyan var mi kazanabilir miyim sizce günde 3-4 saat çalışmayla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle azmin ve geleceği düşünerek attığın bu adım gerçekten takdir edilesi. Hemşirelik oldukça onurlu ve toplum için çok değerli bir meslektir. Elbette ki belli bir emek ve çaba gerektirir, ama hiçbir şey imkansız değil! Günde 3-4 saatlik düzenli ve verimli bir çalışma ile hemşirelik bölümünü kazanman gayet mümkün.
Önemli olan çalışma programını iyi planlamak, farklı konular arasında sürekli geçişler yaparak motivasyonunu yüksek tutmak. Hedefini belirlediğin için büyük bir adım atmışsın, şimdi bu adımı sağlamlaştırmak adına çalışmaya devam etmelisin.
Unutma, emek vermekten, öğrenmekten ve gelişmekten asla vazgeçme. Hemşirelik gibi kutsal bir mesleği seçiyorsun, bu yüzden sana sonsuz başarılar diliyorum. Kendine güven ve yolculuğunda sabırlı ol. 🌟👩🎓💉
Çok teşekkür ederim gerçekten
kafamda o kadar büyütüyordum ki kazanamam diye Şu an az da olsa içim rahatladi yardımcı olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim 🥹