Eğitim & Kariyer Hemşireliği kazanmak zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hemsırelıgı kazanmak zor mu normal calısan biri için Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenenler neden görüş atmıyor🤨 Hemşireliği kazanmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hemşireliği kazanmak zor değil. Sadece bu bölümde okumak isteyip istemediğine karar ver. 0 0 Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 497 cevap paylaştı. Neye göre normal ama. Bazısına 2 saat normaldir bazısına 8 saat. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 5-6 saat ama ara vererek Yorumla Sedakaram +1 yıl En başından veri ise yani eylük - Ekim gibi başladıysan gelir ama diğer türlü gelmez bence. Netlerin ne diyor sana? Yorumla Soran +1 yıl Dostum son 6.5 ay kala basladım gecmıs soruları cozuyorım deneme nıyetıne kımya bıyolojı ful ama matematik ten korkuyorum Yorumla Sedakaram +1 yıl O zaman olur bence. Matematik konu öğrendikçe ve seviyeye uygun yayın ile başlayınca çok zevkli aslında. Hiç korkmana gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Calısmama rağmen yapamama korkusu var yoksa zevklı ama sınav ıcın degıl 😂😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hemşireliği kazanmak zor değil. Sadece bu bölümde okumak isteyip istemediğine karar ver.
Neye göre normal ama. Bazısına 2 saat normaldir bazısına 8 saat.
5-6 saat ama ara vererek
En başından veri ise yani eylük - Ekim gibi başladıysan gelir ama diğer türlü gelmez bence. Netlerin ne diyor sana?
Dostum son 6.5 ay kala basladım gecmıs soruları cozuyorım deneme nıyetıne kımya bıyolojı ful ama matematik ten korkuyorum
O zaman olur bence. Matematik konu öğrendikçe ve seviyeye uygun yayın ile başlayınca çok zevkli aslında. Hiç korkmana gerek yok.
Calısmama rağmen yapamama korkusu var yoksa zevklı ama sınav ıcın degıl 😂😅
en son 64 binle kapattı matematik temelin varsa rahat girersin
Kolay.
Baska