Eski sevgilim bana verdiği paralar için beni savcılığa şikayet edeceğini söyledi?

Merhabalar ben yaklaşık 9 ay önce falan sosyal medyada biriyle tanıştım sevgili olduk bayaa ama hiç yüz yüze gelmedik. zaman geçti falan neyse işte ben çalışan biri değilim ve yeri geldi ondan para istedim oda her istediğimde yolladı maddiyat konusunda çok yardımcı oldu. neyse işte sonra askere giyordu en son beni aldattığını öğrendim ağzıma geleni dedim falan engelde attım son 1 gün vardı askere gitmesine ben engeli kaldırdım ona diyecek bir şeyin var mı dedim oda askerden dönünce seni savcılığa vereceğim dedi buz kestim şok oldum. İşte kaç haftadır geldi askerden. Böyle bir şey yapamaya hakkı var mı evet ben istedim ama zorla değildi ya da borç değildi kendi isteğiyle attı ve attığı şeyde hiç açıklamada bir şey yazmadı. Evet ben istedim ama öylesine verilmiş bir şey bu istedim oda attı yani ben burada suç mu işlemeş gibi oluyorum? Ben gerçekten çok huzursuzum yalvarıyorum net bir şey yazın gerçekten psikolojik olarak çöktüm
Eski sevgilim bana verdiği paralar için beni savcılığa şikayet edeceğini söyledi?