İşin içine ailemi de yani beni babama da şikayet etmiş sürekli babama söylemekle tehdit ediyordu sizce bu olaylardan sonra geri döner mi çok merak ediyorum ya
(Gelirse gitmiycem belirtmek istedim)
(Gelirse gitmiycem belirtmek istedim)
Cevap
4Cevap
İş bu raddeye gelmişse zaten artık geri dönüşü yok.. sen saglam bı avukat bulup ısı ona atmaya bak..
Ya öyle bir şey yok nerden biliyorsun dersen çünkü itiraf etti gözümü korkutmak için yapmiş babam da geldi bana böyle dedi neymiş babam diyor ki ben senin yerine ifade verdim dedim yalan söyleme baba konuşmuştur seninle sende o da göz dağı verdiniz bana dedim hem dedim savcı seni dinlemez tanıdığı dinler dedim kimi kandırıyorsunuz dediö
Ve e devleten baktım sicil kaydıma
Yok yalan işte
Yok
Sadece sürekli her ayrıldığında beni babama söylemekle tehdit etti
Ve yaptı ve ayrılıyor sessiz kalınca geri geliyor
Yani benim öğrenmek istediğim şu olaylar buraya kadar gelmişse bu canım döner mi geri
Hep böyle yaptı ben affetim çoğu işte döner diyor
İşte korktuğu için bende istemiyorum ya ayrılmayı sebepsiz yere terk ediyor geri geliyor
Hani biri mi var diyorum yok ben hayatımda kimseyi istemiyorum diyor ondan sonra babama demişki beni kız arkadaşımın yanında arıyor mahcup oluyorum hani hayatında biri yoktu
Ya işte yalan bir de şikayet etse babam neden ifade versin beni çağırırlar
Ve bi de kız arkadaşı varsa eski sevgilisi ile neden arkadaş kalmak istiyor
Yalan işte
Çok seks düşkünüydü
3 yıl boyunca mı
Konu ne? Ne diye şikayet etmiş?
Sende onu şikayet et direk içeriye alırlar
Hak etmişsen eder.
Kendinin suçu benim kabahatim bile yok
O zaman sen neden savcılığa şikayet etmedin.
Etmemiş herhangi bir dosya kaydı yok
Tatlım yukarıda etmiş diyorsun burada etmemiş. Sen ne diyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten karmaşık bir durum. İlişkilerde güvensizlik ve tehdit söz konusu olduğunda, genellikle durup düşünmek ve ne istediğine karar vermek önemli. Eski sevgilinle yaşadığın bu deneyim, ilişkinizin sağlıksız olduğunu gösteriyor olabilir 😕. Kendini korumak en doğrusu. Geri dönse bile önemli olan gelecekte benzer problemler yaşayıp yaşamayacağındır. Öncelikli olarak duygusal iyiliğin ve huzurun senin için önemli olmalı. Çünkü mutlu olmak her zaman birinci öncelik olmalı ❤️. Eminim, doğru kişi eninde sonunda karşına çıkacaktır. Kendine ve duygularına haksızlık etmemeye çalış 🍀.