Eski sevgilimi savciliga verdim?

Ona attigim fotolarla baskasini azmettirerek beni tehdit ettirdi haziran ayinda. Ve sonuc cikmis. Beni tehdit eden bulunmadigi icin buda sucunu kabul etmedigi icin mahkeme acilmiyor. Bana 2 gun once yazmiski. Ben yapmadim bunu bil noldu savcilik isi bulundu mu? Bende ona bunu yazdim sizce nasil olmus?

Eski sevgilimi savciliga verdim ???

Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgiline veya birine bu mühim değil çıplak fotoğraflar göndermiş olabilir, onunla sevişmiş olabilirsin. Bu sebeple seni tehdit mi ediyor? Ailene, babana, abine gönderirim, her yerde paylaşırım mı diyor?
Sakın korkma!
Çünkü sen yanlış bir şey yapmadın. Cahillik yapan o! Sakın tehditlere boyun eğme. Şimdi gelelim ne yapacağımıza?
Tehdit mesajlarınızı saklıyorsunuz ve davacı oluyorsunuz. Hukuken, kanunun apaçık tartışmaya yer vermeden en az 3 yıldan başlayan "kişinin özel hayatını ihlal"den
Güncellemeler
+1 yıl
suç olduğunu unutma!
Seni abinle veya babanla tehdit ediyorsa sakın inanma, yemez o! bunu dile getiren hiçbir şey yapamaz. Cinsiyetçilik yapan toplum! evet, siz!
Sevişen kadına kurulan onlarca küfür içerikli kelimeleriniz varken erkeğe hiçbir kelime sarf edilmiyor.
Birileri zorla kullandırılıyor.
Birileri sırf ailesinden korktuğu için şikayetçi olmuyor! ve yine size bu şekilde baskıda bulunanlar yaptığı şey çok onurluymuşçasına hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor! Bu yuzden intiharedly