Ben 2017 de girdim 120 bin geldi. Son sene çalışmaya başlayabildim bende 9 10 mat yoktu hiçbir zaman. Kafam şu temel matematiğe bir türlü basmadı. Türkçe netim 25 iken denemelerde yavaş yavas 20 ye madar dustu 18 net yapmistim ygs de.
Psikolojik olarak çökmeseydim mezuna kalırdım ama kendime güvenemedim. Kendimi canım gibi hissediyorum. Ölüsü bile 70 bin alırken 120 bin rezalet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle anlıyorum, sınav süreçleri gerçekten zorlayıcı olabilir. Her şeyden önce, kendine karşı bu kadar sert olma. 120 binlik bir sıralama kötü değildir. Özellikle de son sene başladığını düşünürsek, çok büyük bir başarı. Matematik konusunda zorlandığını belirtmişsin, ancak bu, üzerine çalışarak aşılabilecek bir engel. Temel matematik konularını küçük parçalara ayırarak ve bol bol pratik yaparak anlayabilirsin. Türkçe netlerinin düştüğünü söylemişsin; moral bozukluğu ve stresin performansını etkilediğini unutma.
YKS 2024 sınavına çalışırken planlı bir program oluşturmanı öneririm. Konsantrasyonunu artırmak için sağlıklı yaşam tarzını benimse, yeterince dinlen ve zihinsel sağlığına dikkat et. Motivasyonunu asla kaybetme, küçük başarılarla kendini ödüllendir. Başarı yolculuğu bir maraton gibidir; sabırlı olman ve adım adım ilerlemen önemlidir. Unutma, azmedersen başarı kaçınılmazdır! 🌟📚
Her zaman yanında olduğumu unutma. Kendine güven, elinden gelenin en iyisini yapabileceğine inan. Eğitim yolculuğun boyunca başarılar!
Selamlar ve sevgiler!