Eğitim & Kariyer Eğer sınavda sayısalda 50 bin sıralama yaparsam 20-30 binlik yerler gelebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selam sayısalim. Eger sinavda sayisalda 50 bin siralama yapsam 20 30 binlik yer gelebilir mi? Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu? Eğer sınavda sayısalda 50 bin sıralama yaparsam 20-30 binlik yerler gelebilir mi? Cevapla Sayısal Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Hayır gelmez 0 0 Yorumla
Cacikkoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Imkani yok bide tıp icin o kadar geriye cekmesinin imkani yok 0 0 Yorumla
YalancınınSahidi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hayır arkadaşım 30 bin yaptı 25binlik yer gelmedi mesela:) 0 0 Yorumla
mertttimur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gelmez, hangi bölümü düşünüyorsun? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden gelmez, tıp Yorumla mertttimur +1 yıl Tıp siralamasi biraz düşmüştü ama yine de gelmez. Arada 50 bin yapsan, tıp da 35 bine kadar gerilesin diyelim. Arada 15 bin fark var, kontenjanları da göz önüne alirsak gelmesi çok çok düşük ihtimal. Tıp yazan kişi sayısı hâlen çok fazla. Yorumla Soran +1 yıl Ben yinede yazacağim bakarsin tutar ama seneye 😅 diş gelir mi peki Yorumla mertttimur +1 yıl Diş sıralaması hakkında bilgim yok. Bunlari düşünmeden sinava çalış sadece, gelir gelmez sonrasinda bakarsin. Yorumla Soran +1 yıl Diş baraj sıralamasi 80 bin. O zamanda çok stresli oluyor ;(( Yorumla mertttimur +1 yıl boş ver bunlari, sinava çalış en iyi şekilde. Sinavdan sonra siralama incelemesi yaparsin zaten. Yorumla Soran +1 yıl tamam tskr ederim sadece bilgi almak istedim Yorumla YalancınınSahidi +1 yıl Diş gelir belki ama tıp gelmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır gelmez
Imkani yok bide tıp icin o kadar geriye cekmesinin imkani yok
Hayır arkadaşım 30 bin yaptı 25binlik yer gelmedi mesela:)
Gelmez, hangi bölümü düşünüyorsun?
Neden gelmez, tıp
Tıp siralamasi biraz düşmüştü ama yine de gelmez. Arada 50 bin yapsan, tıp da 35 bine kadar gerilesin diyelim. Arada 15 bin fark var, kontenjanları da göz önüne alirsak gelmesi çok çok düşük ihtimal. Tıp yazan kişi sayısı hâlen çok fazla.
Ben yinede yazacağim bakarsin tutar ama seneye 😅 diş gelir mi peki
Diş sıralaması hakkında bilgim yok. Bunlari düşünmeden sinava çalış sadece, gelir gelmez sonrasinda bakarsin.
Diş baraj sıralamasi 80 bin. O zamanda çok stresli oluyor ;((
boş ver bunlari, sinava çalış en iyi şekilde. Sinavdan sonra siralama incelemesi yaparsin zaten.
tamam tskr ederim sadece bilgi almak istedim
Diş gelir belki ama tıp gelmez
Imkansiz değil ama çok zor
Gelmez
Biraz zor ihtimal.