Beni neden dahil etmeye çalışıyorlar ilişkilerine?

burada daha önce sormuştum sevgilim dediğim alçak beni aldattı beni dolandıran küfür hakaret eden eski sevgilisiyle. Beni bedenen ruhen ve kalben kullandı. Artık orasında bile değilim kullandıysa kullandı psikolojimden değerli değil diyorum sinir krizi geçirdim hergün bu olaylar patlayınca şu an daha sakinim ve arada öfke nöbetlerim oluyor... Kabullenmeye başladım beni sevmediğini... İyi hissediyorum çoğu zaman. Bazen öfkem geçmiyor gibi oluyor işte öyle... Her neyse kadın hala bana gönderme yapıyor zafer paylaşımları yapıyor sanki ben onun varlığını biliyormuşum gibi... Öğrendiğim an bitirdim... Onun gibi sevgilisi olan biriyle sevgili olmadım. Arkadaşlar ben artık bunlarda değilim... Öfkemin nedeni olduğu için ve bilmeyenler konu hakkında soru sormadan direkt bana yardımcı olsunlar diye yazdım. Kadın kişiliksizliği ile övünüyor... Beni tahrik etmeye çalışıyor... Bana onca iğrenç şeyler yapan yaşatan birini muhatap almıyorum... Neden beni dahil etmeye çalışıyor? Neden hala benimle uğraşıyor? Bana kafayı taktı çok fazla... Sürekli olarak ben bu şekilde göndermeler yapamam benim bir çizgim var duruşum var. Ben güzel bir enerjiye sahibim... Enerjimi kirletmek istemiyorum ayrıca... İnanın artık paylaşım yaparken çekiniyorum o kadar diyim... Yazdığım şeyleri koyduğum müzikleri dikkatlice seçiyorum... Bu psikopat kadın yüzünden... Neden laf atmam için uğraşıyor sizce?

Beni neden dahil etmeye çalışıyorlar ilişkilerine?