Arkadaşlar ben herkesi düşünebiliyorum ama kendimi hiç düşünemiyorum niye bilmiyorum?

Kendim için hiçbir şey yapamıyorum ben sanki yokmuşum gibi hissediyorum sanki kendim için bı şeyler yapmak bana bencilce geliyor neden kendimi düşünüyorum ki ben değerli biri miyim diyorum ya da bunu hakedicek ne yaptım ya da bu hayatta sadece yaşıyor olmam değerli olduğum anlamına gelmez diyorum kendimi o kadar inandırmışım ki değersiz biri olduğuma hiç kendim için bı şey faydalı bı şey yapamıyorum kendime bakamıyorum kendim olamıyorum bı yerim kanasa yara alsa bile umursayamıyorum ama söz konusu başka biri olduğu zaman zor durumda ya da korku içinde hemen onu düşünmeye empati kurmaya başlıyorum ona yardımcı olmaya çalışıyorum falan neden böyleyim bilmiyorum ama cidden bu yaşadığım durum yüzünden hayatım alt üst oldu hep başkalarını düşünerek yaşadım sonra dönüp bı baktım ben mahvolmuşum bakımsız sağlıksız biri olmuşum psikolojim bozulmuş ama işte bı türlü hala kendimi düşünemiyorum sizce nedeni ne olabilir nasıl atlatabilirim bunu
Arkadaşlar ben herkesi düşünebiliyorum ama kendimi hiç düşünemiyorum niye bilmiyorum?