2024 YSK soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından yayımlandı.

2024 YSK soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından yayımlandı.

sınava girmedim üniversitem bitti mezun oldum ve iş hayatına atıldım fakat soruları görünce şok oldum yahu Türkçe de hiç mi kısa soru bulunmaz... hepsi uzun paragraf şeklinde sorular bu insanlar nasıl yapacaklar ayıp gerçekten yazıklar olsun...
Türkçeyi bitirene kadar beynim sulanmıştı cevaplar da ayrı kafa açtı zaten hepsi birbirine benziyor
@Karakartal2903 o kadar üzgünüm ki... umarım verdiğin emeklerin karşılığını alırsın
Üst üste o kadar soru çözmekten dikkatim nasıl dagildiysa evde doğru yaptigim soruları bile yanlış işaretlemişim🥲insafsızlar
@Mavipanda35 çok üzgünüm 😣
Türkçe iyi hazırlanan için çerezdi sınavın en kolay branşı diyebilirim🤷♀️
@thesunflower kolaylığını veya zorluğunu bilemiyorum ama insanın gözünü korkutmaya yetti bence insan uzun metinleri okumaktan bunalır
Denemelere giren insan alışıyor siz uzak kalmışsınız sanırım ondan garip gelmiştir
@thesunflower evet haklısınız olabilir 🥰
<3
Genç arkadaşım, ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları gerçekten çok önemli kaynaklar. TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan tüm öğrenciler için bu materyaller, sınav sürecindeki eksikliklerini görmeleri ve kendilerini geliştirmeleri açısından büyük bir fırsat sunar 📚. Her yıl yüz binlerce genç bu sınavlara girmekte ve üniversite hayallerine adım atmak için çaba göstermekte.
Senin hangi noktada eksik veya güçlü olduğunu görmek, bu kitapçıkları ve cevap anahtarlarını kullanarak daha etkili çalışmak elinde. Eksiklerini belirleyip üzerinde çalışman, seni başarıya bir adım daha yaklaştıracaktır. Sevgili dostum, unutmadan, sıkı çalışma ve sabırla hayalindeki üniversiteye ulaşabilirsin. Her zaman motivasyonunu yüksek tut ve hedeflerinden asla vazgeçme 🌟!
Cevap
13Cevap
Ben girdim, göz ucuyla iyi olduğumu düşündüğüm dersleri kontrol ettim sadece. Diğerlerine cesaret edemedim :)
Sorular sızdırılmış diyorlar umarım öyle bir şey yoktur.
yks sınavınız kötü geçtiyse üzülmeyin, 2014 'de benimki iyi geçtiği için hala ders çalışıyorum.🥰
bi bakayım dedimde matematikte 2. soru ne kadar zormuş ya
sınav sistemi çok saçma soruları dahi saçma ama kolaymış
@Croyz1n26 Ya hani kısa süreliğine kendi cevap kağıdımızı - optiği- görüntüleyebiliyoruz ya o ne zaman başlar biliyor musun
sorular kolaydı 10 sene oldu ben sınava gireli hala çoğunu yapabiliyorum
Hayat basit bir kağıt parçasından ibaret değildir kimse kendini üzmesin
ya ales sorusu gibi sormuşlar çocuklara yazık
Bakamicam😄yüreğim dayanmaz😄
98 öys ile Muh. oldum şimdi 21 yıllık muhum.
bunu bekliyordum dünden beri iyi oldu paylaştığın
Teşekkür ederim
Kpssye gireceğim için çözeceğim teşekkür ederim
Ben girdim uykum geldi paragraf sorularnda ya
Girmedim
Girenlere umarim girmez😀
Ysk ne ya
Girdim
Ben girdim
Ben girdim
Çokta umrumda
Herkes