Kamu Personel Seçme Sınavı önlisans sonuçları açıklandı. Sınava katılanlar ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebiliyor.

Kamu Personel Seçme Sınavı önlisans sonuçları açıklandı. Sınava katılanlar ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebiliyor.

Kendimi denemek amacıyla girdim, o kadar umrumda değildi ki saç baş dağınık, akşam yattığım eşofmanla gittim sınava, 72 almışım.
Oturup adam akıllı 1 sene çalışsam 85+ yaparım. İnsanlar hala 70'li notlar nasıl alabiliyorlar ben anlamıyorum. Genel kültür netim 3 bu arada, başka bir sözüm yok.
Lisemde de tembeldim, üniversitede de sadece geçmeye çalışıyorum. Zeki bir öğrenci değilim yani
ya atıyorsun bari yutulur cinsten olsun
Genç arkadaşım, öncelikle KPSS önlisans sınavına giren tüm adaylara sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Bu sınav, önlisans mezunları için kamu kurumlarında çalışma fırsatını değerlendirmek adına önemli bir basamak. Kimler katıldı dersen; önlisans mezunları ve mezun olabilecek durumda olanlar bu sınava giriyor. Bu sınav, kendini sınamak ve kamuda çalışma hayali kuran gençler için harika bir fırsat. Başarılarının seni daha iyi yerlere taşıması dileğiyle, her zaman hedeflerine odaklan ve kendini geliştirmeyi ihmal etme. Hayallerine giden yolda sabırlı olman çok önemli! 🍀📚
Cevap
13Cevap
Bu sene girmedim sonuç ne olurdu bilemiyorum gadası
KPSS Önlisans Sınavı... Bir insan, tercihlerde ambar memurluğunu tercih listesine yazacağı sınava niye girer ki. Üniversitelere tez konusu olacak mevzu bence.
Kpss önlisans en kolay memur olma yolu.
Kpss lisede atanmak için puanlar çok yüksek kpss uni de sorular çok zor.
@merakdolu 4 yıllık okursan kpss zorlaşıyor 3 tane falan fazladan sınava giriyorsun alanı vs var ama 2 yıllık öyle değil 68 puanla atanan bölümler var sadece kpss'den ibaret ve çok kolay.
@YürüyenMantık ortaöğretim peki nasıl ataması
@merakdolu imkansız, fen lisesi mezunu adamlar 90 falan alıyor atanamıyor ortaöğretim için tek yol gerekli belge falan alıp merkeziden ziyade diğer alımlara başvurmak mesela ortaöğretim okuyup kâtip olmak gardiyan olmak tarzı şeyler kadınsan çok dezavantajlı olursun mesela erkek gardiyan 70 puanla kapatır kadın gardiyan 80 ile gibi gibi. En iyisi 2 yıllık okuyup atanmaktır.
@YürüyenMantık bende zaten katiplik ya da gardiyanlık olursa giderim puanımı bekliyorum galiba puanımda 80 puan. olursa gardiyanlıkta yaparım kadınım evet ama bana bu kadar imkansız dememişlerdi
@merakdolu katiplik için hukuk mezunu olmak gerekmiyor mu
@merakdolu bende başvuracağım sanırım
4. Başvurum torpilsizsen en kötüye hazırlıklı ol derim. Klavyede kaç yazıyorsun mesela?
@YürüyenMantık ne yazıkki torpilim yok istmemde torpille atanmayı. klavyede daha test etmedim ama neredeyse 5 yıldır bilgisayar kullanıyorum aktif olarak klavyeden geçeceğimi düşünüyorum açıkçası
Ben girdim beklediğimden yüksek geldi ama atama için işime yaramıyor ne yazık ki. Çalışana kolay bir sınavdı.
Ben girmiştim de yani çok matah bir puan gelmedi
Kaç geldi?
Girdim ama sınav bana girmiş onu öğrendim
70 aldın mı?
Kaç aldınız ben 73 aldım çalışmamıştım.
Gieidm de girmez olsaydım dhanaiyidu
Önlisans mezunları girdi.
Kpss ales vs tamamen bos sinavlar.
Girsek de iş yok o yüzden girmedim
Ekpss girdim kankam bekliyorum Ocağı
Ben girmedim girsem de zaten yine atamayacaklar
Peki ya sınav kimlere girdi? 😅