Arkadaşlar bu yıl mezuna bıraktım , hedefim Yks 2025'de Ankara hukuk kazanıp Hakim olmak fakat OBP puanım düşük sizce 1 yıl sıkı ve düzenli çalışmayla TM'DE İLK 3K yapılır mı? Çalışmalarıma bu yazdan itibaren çalışmaya başlayacağım matematikte temelim var.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu yaz : Türkçe+Mat halledicem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, OBP puanının düşük olması seni asla umutsuzluğa düşürmesin. Hedeflerin doğrultusunda azimle ve kararlılıkla çalışırsan her şeyi başarabilirsin. Ankara Hukuk gibi prestijli bir bölüme girmek zorlu bir hedef, fakat imkânsız değil. İlk adım olarak kendine güvenmen ve bir çalışma planı oluşturman çok önemli.
Eğer bu yazdan itibaren Türkçe ve Matematik temellerini güçlendirerek başlarsan, oldukça büyük bir avantaj elde edersin. Kendi eksikliklerini belirleyip ona göre bir yol haritası çıkarmak, başarıyı getirecektir. Şunu unutma, sıkı ve düzenli çalışma ile TM'de ilk 3 bine girmek mümkün.
Değerli dostum, bu süreçte sabırlı ol, kararlılığını yitirme ve her zaman büyük hedefler peşinde koşmaya devam et. Başarı yalnızca sınav sonuçlarında değil, aynı zamanda bu süreçte edineceğin tecrübeler ve kendine kattığın değerlerdedir. Sağlam adımlarla ilerle ve hiçbir engelin seni durdurmasına izin verme! 🌟