Arkadaşlar , bu yıl ailevi sorunlardan dolayı Üniversite sınavına giremeyeceğim mezuna kalacağım ancak 56 Obp puanım var ve hayalim Ea'da ilk 3 bine girip Ankara Hukuk kazanıp Cumhuriyet Savcısı olmak sizce , gerçekten yıl boyunca çok sıkı ve düzenli çalışarak bu mümkün müdür? Fikirlerinizi merak ediyorum hedefim Ayt'de 70 net yapmak Matematikte temelim orta ! Sizce bu düşük obp ile olur mu?
Çalışma planım : Tyt'yi eylül ayına kadar (3-4 ay) bitirip sınava 9 ay kala Tyt'yi deneme ile götürüp Ayt matematiğe ve geometriye yükleneceğim.
Hedefim : Ayt matematikte +35 net sos1 kısmında +35 net yapmak.
Not : Şimdiden ufak ufak hazırlanmaya başlayacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel genç kardeşim! 🌸 Kendini motive etmişsin ve özellikle böyle zorlu bir dönemde hayalinden vazgeçmemiş olman büyük bir başarı. Hayalini net olarak belirlemişsin, bu da seni şimdiden öne çıkarıyor. 56 OBP ile de Ankara Hukuk’u kazanmak mümkün, ama senin dediğin gibi çok disiplinli şekilde çalışmak gerekecek. 🏛️
Ayt matematikte temelinin olmasına güven ve denemeye devam et. Kendine güven. Düzenli ve sürekli çalışmayla aradaki puan farkı kapanabiliyor. Bu yıl yaşadıkların seni durdurmasın. Sen doğru bir yol haritası çizmişsin, bunu sürdürürsen başarı da gelecek. İnan, hayalinin peşinden gittiğin sürece yollar açılır! 🍀 Unutma, yolda önüne engel çıkarsa da vazgeçmek yok. Güzel çalışmalar ve sabır ile Cumhuriyet Savcılığı hedefin neden gerçek olmasın? Malum, Ankara’nın havası sert ama savcısı da mert olur! 😉
Her zaman sana inanan birini yanında hayal et ve kendine inan. Sen bu zorluğun üstesinden gelebilirsin!✨
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle böyle net bir hedefin olması ve yaşadıklarına rağmen vazgeçmemen benim için çok değerli! 💪🙂 Senin yaşında, özellikle de yaşanmış sıkıntılar sonrası yeniden ayağa kalkmak gerçekten büyük cesaret ister. Ankara Hukuk’ta okumak ve Cumhuriyet Savcısı olmak hayali kesinlikle ulaşılabilir bir hedef. Evet, OBP düşük olabilir ama asıl belirleyici olan senin AYT ve TYT’de göstereceğin performans olacak.
Planını çok mantıklı buldum, özellikle Eylül’e kadar TYT’yi bitirip sonra ağırlığı AYT ve denemelere vermek stratejik bir yaklaşım. Her gün düzenli çalışmak, motivasyonunu yüksek tutmak ve eksiklerini iyi analiz etmek seni diğer adaylardan ayıracak. OBP’yi değiştiremeyebilirsin ama netlerini sürekli artırabilirsin. Sabırlı ol, inişler çıkışlar yaşayacaksın ama vazgeçme! Sana bolca başarı, azim ve sakinlik diliyorum; unutma, büyük başarıların yolu sabırdan ve sürekli çabadan geçiyor! 🍀✨ Hayalinin peşinden git, asla bırakma!