2023 cumhurbaşkanı adaylığında beşli masa Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. Aday Kemal Kılıçdaroğlu. Sizce kazanabilir mi?

2023 cumhurbaşkanı adaylığında beşli masa Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. Aday Kemal Kılıçdaroğlu. Sizce kazanabilir mi?

Sosyal medyadaki kılıçdaroğlu kazanamaz algısına katılmıyorum. Doğu bölgesinin oylarını alabilecek bir isim Kılıçdaroğlu. Chp seçmeni zaten fire vermez gibi, iyi parti seçmeni de genel olarak desteklese Hdp aday çıkarmayıp Kılıçdaroğlunu desteklerse ki destekleyebilir, geriye sadece İç Anadolu denilen genellikle Ak Partinin kaleleri olan şehirler kalıyor. Buralarda da artık sabrımız kalmadı yeni birisi gelsin denilerek birazcık da olsa destek sağlanırsa kazanır. He bu arada seçimi açık ara farkla en net şekilde kazanacak kişi İmamoğlu idi onu belirteyim. İmamoğlu aday olsa gerçekten tarihi bir fark atardı. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey kalmadı. Bu seçim zaten Tayip Erdoğanı, Kemal Kılıçdaroğlunu, Devlet Bahçeliyi göreceğimiz son seçim. 2028 de yeni yüzler göreceğiz. Umarım artık sadece kişiler değişmez biraz da zihniyet değişir.
İsim aday değişmesi şu an için ASLA UYGUN DEĞİL.
BU SÖZÜ OLAN KİŞİ VEYA SİYASETEN DURUM İÇİN DEMİYORUM KESİNLİKLE.
Sadece tekrar sil baştan eskiye dönüşler değişimler, yok fetöcüsü yok vücudu yok KCK lısı terör üsü ve dairesi her bir şey ve ekonomi yeniden farklı bir geri dönüşüme uğrarsa DEPREMDEN DAHA KÖTÜ etki yapar bu millete
Muharrem ince varken Kemal kılıçtaroğlunu kim takar 9 seçim kaybetmiş birine vatandaş neden yine oy versin onda ülke yönetecek kabiliyet yok millet zaten 9 defa söyledi ben şuraya yazıyorum Kemal kılıçtaroğlu Recep Tayyip Erdoğan gizli adamı ya adamın her yaptığı iktidara yarıyor
Akp nin karşısındaki adayın adının önemi olmaz. Kim olsa kazanır. Halk bunlara o kadar bilenmiş yani..
Ayrıca doğu ve güneydoğu anadolu'dan, alevi ve solcu cemaatten Kılıçdaroğlu'na büyük destek var. Bu oyları Mansur, ne Ekrem, Meral nede Muharrem alamazdi.
Cevap
36Cevap
Kazanamaz ama umarım akp gider
Kendi çıkar savaşları yüzünden yine kaybedecek. Hayır kazansa bir iş başarabilecek gibi bir de herkesi masaya toplayıp ben olcam diye tutturuyor 😒
Kazanamaz kazansada masayı bir araya getiren kişi gittiği gibi masa dağılır
Buna en yakın örnek İsrail de oldu
Kazanacağını sanmıyorum açıkçası. Başka adaylar daha mantıklı olurdu. Hırs olarak görüyorum bunu sadece.
Bu memleket dinci kardeşim dinci alevi bu adam vermem derler yaktı Türkiyeyi ztn bu ülkeyi bitren 1. sorumlu Ereığan ikincisi Kılıçdaroğlu
Erdoğan*
Kanki beni heyecanlandırıyor benim oyum Bay Kemal Bey’e
hdp ile anlaşmazsa kazanır. Anlaşırsa kaybeder.
fanatikligi bi kenara koymus akli selim biri bu leblebiye oy vermez
Kilicdaroglu kendi Topuğuna kendi sıktı. Kazanacağını hiç düşünmüyorum.
Şükür CHP bundan kurtuluyor son 2 ay daha sabredin 😄
Kazanamayacak yine. Çıkarları yüzünden vazgecemedi koltuk sevdasından
Kazanma şansı var büyük bir sürpriz olmaz ise. ( seçim yapılırsa.)
2. Turda Hdp desteğiyle Kemal Kılıçdaroğlu seçilecektir. Yerel seçimlerde alınan büyükşehirler bu işin provasıydı.
Böyle bir ülkeye böyle bir aday.. Hiç yakışmıyor gerçekten..
İsterse tatlı su kabağı olsun. Birşeyler değişsin. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Erdoğanın karşısında tuvalet terliği bile olsa ona oy veririm gidicek artık yeter
Verirseniz kazanır bir kez daha O adamın kazanmaması gerekiyor kim olursa olsun
Kaybedilecek bir seçim yine. İkinci tura bile kalmayacak hatta seçim
Kazanacağını düşünen arkadaşlar için çok üzülüyorum maalesef. Hangi akıl ve kafayla buna inanıyorlar durumları pek bi vahim demektir.
Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz.
Kazanacaktır benim oyum Kılıçdaroğluna
Lider karizması ve dirayeti görünmüyor maalesef
Buna oy vereceğime ellerimi keserim yine vermem
Niye kazanmasın üstelik kibar saygılı biri
Hdpdende yardımcı alırsa belki
Asker ve polis katillerinden destek demi
Kılıçdaroğlu'na vermem.
Millet ittifakı kazanabilir
Ben buna istesem de veremem
Hey Allahım konuştuğumuz şeylere bak😃
Kılıçdaroğlu kazanacak
Diğer seçeneklerden devam...
6+1 olduklarından kazanmaları ihtimal dahilinde.
Kazanmaz gibi geliyor
aynen Erdoğan aldı gene adam kazanıyor ya
İnşallah kazanamaz
Amin
Kazanacak
Yes yes www şibilidop dop
Kazanamayacak
Daha maalı gelmedi dünyaya leblebi beyinli... 🦂 '
Kazanmak zorunda
Sanmıyorum
NH kazanır
Sanmam