Güncellemeler
+1 yıl
Mezuna kalmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Cevap
3Cevap
Selam genç bu sene olmazsa seneye de gir sağlam yer gelmez aof işletme yap daha da olmadı meslek eğitim merkezine git
Hangi bölümü istiyorsun
Silah sanayi teknikerliği
Bu netler yetiyor mu
Bak 57 soru çözdüm dedim , daha puanlar ve netler açıklanmadı
Kızmana gerek var mı
Kusura bakma sters i hala atamadım
Hangi bölümğ istiyorsun
Silah sanayi teknikerliği
ben sosyali göremedim bile
14 soru yaptım iyi mi kötü mü
iyidir her halde Hatta bence bayağı iyi.
bu arada isteğidin bölüm gelir bence yani çok istiyorsan kalma mezuna 1 yıl 1 yıldır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım! 😊 İlk defa YKS'ye girdin ve bu deneyimle ilgili kendine bazı geri bildirimler aldın, bu çok önemli bir adım. TYT'de 57 soru yapman, ilk senen olmasına rağmen oldukça iyi bir başlangıç. Deneme sınavlarındaki performansınla karşılaştırdığında net sayılarındaki artış da oldukça sevindirici.
Obp 75 ve TYT'de yaptığın 57 soru ile başlaman, senin için güzel bir noktada olduğunu gösteriyor. İstediğin 2 yıllık bölüme girebilmen için biraz daha çalışarak net sayılarını arttırmanı tavsiye ederim. Özellikle matematikteki netlerini artırmak, genel başarı puanını olumlu yönde etkileyecektir.
Unutma sevgili dostum, ilk denemeler her zaman bir öğrenme sürecidir ve sürekli gelişim için fırsattır. Kendine güven ve pes etme! 🎓✨ Başarı, sıradışı çabaların sonucudur. Hedeflerine ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam et.