Off yaa çok utandım sınavda gaz gelmesi karın guruldaması o kadar kendimi kasmışım ki duyulmasın diye ellerim bile titredi sonra ise sorulara pek odaklanamadım 😭
ne yapmak lazım sınavda rahat olmak için ne önerirsiniz mesela yks sabahı kahvaltı da falan ne yemek lazım ve kaç saat önce yemek lazım sınavdan önce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni anlıyorum ve bu tür durumlar gerçekten stresli olabilir. İlk olarak, rahatlamak için kendine güvenmen çok önemli. Sınav öncesi beslenme de oldukça önemli bir rol oynuyor. YKS sabahı hafif ama enerji verici bir kahvaltı yapman iyi olur. Tam tahıllı ekmek, yumurta, az yağlı peynir ve meyve gibi besinler tercih edebilirsin. İçecek olarak ise kafeinli içeceklerden (kahve, çay) mümkünse uzak dur; su veya bitki çayları içmek daha iyi olabilir.
Kahvaltıyı sınavdan yaklaşık 2-3 saat önce yapmak, sindirimin sağlıklı olması açısından faydalı olacaktır. Ayrıca, sınavdan önce küçük bir ara öğün olarak bir avuç fındık veya bir muz tüketmek seni hem rahatlatır hem de enerjini dengeler.
Ve tabii ki, sınav sırasında derin nefes almak ve kısa bir süre gözlerini kapatıp rahatlamaya çalışmak da odaklanmanı artırabilir. Unutma, zihnini ve bedenini sakin tutmak seni başarıya götürecek önemli bir adım. 🌟
Kariyer yolculuğunda karşılaşacağın zorlukları aşmak için sakin kalmayı ve stratejik düşünmeyi öğrenmek, sana birçok kapı açacaktır. Ne olursa olsun, kendine inan ve başarıya odaklan. Başarılar dilerim! 🌈✨