Okb rahatsızlığı?

arkadaslar sorun okb bunu gecirenler bilir. aranizda okb olan var mi? bu hastalik resmen beynimi ele gecirdi asla duzgun hareket edemiyorum. O kadar çok tehdit ediyor ki. surekli yaparsan soyle olur gibi. o kafar igrenc ki.
Öncelikle söyleyeyim bunları bilerek yapmiyorum. Sanki bir virus ele gecirmiş ve fisildiyor.

Mesela aklima korktugum bir sey geliyo anında sesler geliyor oraya gidersen başına gelecek. Şöyle yaparsan başına gelecek gibi. Dediklerini yapmazsam elim ayağım titriyor.

Bu size çok saçma gelebilir ama bir şey düşünürken onu belli bir yere bakarak ve aklımdaki şarkı bitmeden düşünmezsem düşündüğüm şey gerçekleşebilecek gibi hissediyorum. bunları düşünmekten düşünmem gereken şeyi düşünemiyorum. Bir seyi düşünürken aklımdaki sarkiya gidiyo kafam ve o bitmeden dusunmeye calisiyorum. dediklerini yapmazsam beynimi kötü şeyler olacak diye şartlıyo. Takma diyeceksiniz ama o kadar alışmışım ki yapmazsam kötü hissediyorum. otomatik olarak yapiyorum.
bir şeyi düşünmek için başka şeyler de yapmam gerekiyo. ÖZGÜRCE DÜŞÜNEMIYORUM. Mesela telefonuma bakarken, o tuşa dokunma, videoyu bitirme kotu seyler olacak, videoyu bitir, parlakligini ac, sesi ac, su kadar siteyi gecip şunu yapmazsan kotu sey olacak diyor ve olmayinca telefonun bana bir garezinin oldugunu dusunuyorum ve sinirden yere atiyorum kac defa attim

bir de sey var. mesela Benin icin önemli bir şey yapacağım, onu yapmaya gidiyorum, şu yerde 3 saniye durmazsan yapamayacaksın, o kapıdan çıkarsan yapamayacaksın diyor. Ben de saçma sacma şeyler yapiyorum. Inanilmaz derecede ozgurlugum kisitlaniyor. sizin anlayacaginiz asil yapmak istedigim seyi yapmak icin baska sacma seyler de yapmam gerekiyor. eger sonuna kadar okuduysaniz cok tesekkur

Okb rahatsızlığı?