Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisik bir sinavdi. Bu sene azirliksiz girdim ama kolay gibi geldi. Ya benim girdiklerim zordu. Ya da yaş farki, psikoloji falan etkiliyor. 18-19 yasinda kolay gelmezdi belki.
Hem yasim buyuk ve artik kpss noktasinda oldugumdan hemde zaten mezun oldugum bir bolumun rahatlığıyla kolay gibi geldi belki bana bilemiyorum. Sozel kisim icin diyorum. Sayisal alanda bilgim yok, cozmedim.
2020 de kolaydi bu da kolaylar arasina girebilir belki. Ayt den sonra belli olur her sey. Ama ayt belirleyici olmazsa cok yığılma oluyor.
Yks sistemini begenmiyorum. Cok haklar yeniyor bu sistemde kendim icinde bekledim ama degisiklik olmadi.
Sayisalcilar esit agirliga kayıyor, e. agirlikcilar sozele kayıyor. Sozelci mat cozemediginden, alanina da baskalari girdiginden ortada kalıyor.
Eskiden en baba sozelciler türkçe ogretmenligine falan giderdi. Bu bolumu kazanan arkadasim o sene sunu demisti.
Sozeli dogru duzgun yapıp bu bölüme gelen tek ben olabilirim. Siniftakilerin cogu sayisalci, bir kismi da esit agirlikci. Kimi sayisal zordu mecbur sozel de yaptim vs demisler. Alan ayrimi olmayan, ogrenci ayirt edemeyen, birçoğunun hakkini yendigini dusundugum bir sistem. Cok kurbani var.
Zaten bir anda uni sinavi değişmisti 2018 de. Hic geregi de yoktu bence. Eski sistem daha adaletliydi. Ilk bu sinav sistemine girenlerdenim.
O seneki karmasikligi, bilinmez bir sistemin varlığıni, o bilinmezlige suruklenişimiz, stres daha da ust duzeyde cok net hatirliyorum. Ilk mat turkce olacak sadece dediler. Sonra diger branslar itiraz etti. 5 er tanecik soru eklendi sosyal ve fen bilimleri derslerine.
Bir suru kural getirildi, geri alindi. Tyt 130-135 dk falandi. 2-3 sene girenler yapabilecekleri cogu soruyu süreden dolayi yetistiremeyip yapamadilar.(bende dahil) Son senelerde sure 165 dk oldu. 135 dk cilarin sucu neydi? Baraj geldi, kalkti, düşürüldü... yeni nesil soru dendi. Sanki normalini cozmede cok iyiydik ya.
40 mat,40 turkceye karsilik 20 sosyal bilgiler. Oda kendi icinde 5 tarih,5 cog,5 felsefe,5 din olarak ayrılıyor. Fen bilimleri de oyle. Ayt kisminda da soru azligi var. Yani sozelci ve tm ci nereden soru cozecek?
Senin sozelciye ve tm ciye 20 tane edebiyat sorusu vermen dogru ve hakkaniyetli degil ki.(4 sorusu paragraf oluyor genelde) Ver 40 soru ayni mat gibi. Ordan yapmaya, puan kasmaya çalışsın öğrenci.
Herkes mat yapmak zorunda degil ki. Diger ulkelerin cocuklari yetenege göre okurken, biz hala tum herkese ayni beyin, ayni akla sahipmis, fabrikadan cikmis gibi mat cozdurup, en iyi eleme dersi olarakta matematigi kullanıyoruz. Yil oldu 2024 ve yarisini yasadik zaten. Yetmedi mi artik bu mat ısrarı?
Herkes mat yapabilse sozel, dil gibi alanlar niye var ki o zaman. Kaldir alani, bölümleri mf, ts, tm diye ayırma o zaman. Matematik agirlikli bir sinav sistemi. Kaldir turkce, sosyal feni de. Ne geregi var? Yalandan 5 tane, sozel kisimde 12 tane tarih sorusuna falan ne gerek var? Sayisalciya niye 6-7 kimya soruluyor mesela? Yahu sayisalim ben diyen adama ver 40 fizik, kimya, biyolojisi sorusu cozsun.
Bu sistemde o kadar surunduk ki. En azindan ben surundum. Bu sinava hazirlandigim donem eski cikmis sorulari cozerken agladigimi hatirliyorum. 52-54 mu ne edebiyat sorusu varmis. 46 tarih sorusu varmış. Sorular daha kolaymis. Sozelci icin bol bol cozecek soru varmış.
Bir sozelci olarak yks oncesi senelerin mat sorularini da az cok çözebiliyordum. Herkes kendi alaninda sinava giriyormuş, kimse kimsenin alanina dahil olmuyormus eski sistemde. Sonra talan ettiler işte. Birak sozelcinin mat çözmesini, mat hocalarinin bile cozemedigi sorular sormaya basladilar. Koca bir nesil olarakta bu sistemde helak olduk.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSinav çıkışı sayısalsı çocuklarla konuşurken...
Bana yaptığım gerçel sayı sorusunun yanlış olduğunu.
Kulağımda şu ses yankılandı...
" İ reel sayıdır"
- mer hoca
Sonra zihnim uyuştu ve gözlerimin önüne mert hocanın kitabına "i gerceldir" yazdigim görüntüler geldi.
Ellerimin titremeye başladığını hisettim. O an neler yaşadığımı anlayamadım, oysaki... Sınavda reel rasyonel'i sormuyor muydu... İ rasyonel miydi? Hayır! İrrasyoneldi! A-ama... Nasıl... Nasıl diye söylendim... Sınavda kendimden emin bir şekilde i ? İşaretlediğim görüntüler gözümde canlandı. O an bağırmak istedim çığlık atmak istedim. Yavaş yavaş adımlarla merdivenleri çıkıyordum ama zihnimdeki o sesler susmuyor... Susturamıyordum! Ellerimi başımın arasına aldım, zihnimle savaş halinde iken mor tişörtlü adamı gördüm.
O benim babamdı. Bana gel diyordu. Başımı salladım ve yanına gittim ama hala zihnim susmuyordu. Derin nefes alıp gökyüzüne baktım yürürken... " En azından... Otuz birinci sorudaki geometri sorusunu çözdüm ha?" dedim. O sırada gökyüzündeki silüeti farkettim. O... O Harezmiydi.
Bana... Bana küfür edercesine bakıyordu... Dayanamadım ve kendimi arabaya attım.155 Yorumla- +1 yıl
Sen ne anlatıyon mk
- +1 yıl
Bunu alın götürün mk
- +1 yıl
@çılgartırüğ
Neden öyle dedin ki şimdi:( - +1 yıl
Bana s@laksın gibi geldi
- +1 yıl
@çılgartırüğ insanların sal@k olduğunu bu tür şeylerle ortaya arıyorsan sen bana at gözlüklü takılıyorsun gibi geldi. Eğleniyoruz şurada engelle geç. d
- +1 yıl
Ne yazdığını anlamadım mk hahshwdhw
- +1 yıl
Bunlar nasıl duygu yok babam gelmiş bilmem heycanlandım yok bilmem ne ya mert hoca onu demiş hahdhwhdhehw bu kızlar ne yaşıyorla
- +1 yıl
Yok kanka, yaptığım bir soru yanlış çıktı ben de onu bilerek dramatikleştirdim böyle bir şey yaşanmadı yoksa yasanan olay şu;
- kanka yanlış yapmışsın o soruyu
- aa
Sadece bunu dramatikleştirdim ne var bunda abv - +1 yıl
Dramatikleşme hayat üniversiteden ibaret değil
- +1 yıl
Esprisine zaten
- +1 yıl
şöyle bi yazıyı asla yazamayacakları için üzerine gelmişler cigköftecim. severek okudum. sen d4ngalakları umursama
- +1 yıl
Sen sus mk bende sınavdan çıktım sınav çalışana kolaydı 2 yıl götümü yırtım ben sadece mateamtik te bir kaç soru da zorlandım gerisi normaldi felsefe bi tık iyi geldi yani ben öyle kız la takılıyorum siz ne ayak
- +1 yıl
Ayt tekrar yapmam lazım ken bana ne söyletiyorsunuz ben sayısalcıyım arkadaş cümle kurma yeteneğimi sayısaldan kaybettim herşeyi sayı olarak görüyorum
- +1 yıl
@çılgartırüğ kıza niye b*k atıyon?
- +1 yıl
Sana ne mk
- +1 yıl
@çılgartırüğ inşallah ayt b*k gibi geçer
- +1 yıl
E geçsin jshdhwgdhw bak arkadaşım çalışan insana vız gelir
- +1 yıl
@halınındesenleri regl mi oldun kızım git dersine çalış milletle dalşacağına
- +1 yıl
@DerFlieger ben salon başkanıyım yarın
- +1 yıl
Seni başkan yapanın mk
- +1 yıl
Millet telefonla içeri girip foto çekiyor mk salon başkanları bir tanıdıkolsa 2,3 kuruş para alsa her şeye tamam diyorlar
- +1 yıl
@çılgartırüğ salla gtünden
- +1 yıl
Gir bak int yaz
- +1 yıl
Bir kardeşim hatta orpu direkt telefonla çekmiş soruları
- +1 yıl
@çılgartırüğ iki tane olay oluyo diye herkesi suçluyonuz
- +1 yıl
Biz gidelim uykusuz kalalım saatlerce belimizi kıralım gözümüzü bozacak dereceye getirelim millet beleşten yattığı yerden yapsın
- +1 yıl
E salon görevlilerinde suç
- +1 yıl
1 yıldır bu yks ne yapıyor anlamıyorum ki mk
- +1 yıl
@çılgartırüğ öfff ne boş elemansın be. yazmıyorum bi daha bi şey
- +1 yıl
Hangi şehirde görevlisin merak ettim
- +1 yıl
@çılgartırüğ çok sinirimi bozdun masum kızı yerden yere vurup önüne gelene saldırıyosun. seninle aynı salonda değilimdir merak etme
- +1 yıl
Aynı salonda olursak hahsha gülerim
- +1 yıl
Bende agresiflik var insanlara sataşmayı çok seviyorum
- +1 yıl
Bendeki şans kimsede yok sınıf arkadaşlarımla aynı sınıfa çıktık senle bile aynı salonda olabiliriz
- +1 yıl
Hangi şehir bi de
- +1 yıl
@halınındesenleri abla aynı salonda olsak ve sınavdan sonra 500 falan versem desem ki sınav sterisinden beni kurtar bi saksafon çal ne dersin? 500 ya da bin tl de olur yani (öğrenci indirimi varsa kullanayım)
- +1 yıl
Abla hadi be 5 10 dk yeter be
- +1 yıl
@çılgartırüğ tekirdağdayım
- +1 yıl
Saksafon çalırmısın
- +1 yıl
Çılgar ayt biyoloji için zihnini mi sildin naptın oğlum ben de sayısalim da eh yani
- +1 yıl
Sen sanki ruhunu feda etmissin gibi sakin ol la
- +1 yıl
Knk sınav için saksaofon çalacak var mııııııııı mk biriniz de tamam desin
- +1 yıl
@çılgartırüğ geçmiş olsun birader
- +1 yıl
Geçirenler sağolsun
- +1 yıl
@çılgartırüğ 12:30'da benim adayların hepsi çıktı sınav erken bitti. o kadar zordu demek ki
- +1 yıl
Zor muydu hahdhwhs ortaydı ama bazı sorular beynimi yaktı
- +1 yıl
Sınavda altıma edecktim ajdbajdba
- +1 yıl
@çılgartırüğ ben soruları hiç görmedim ama adayların çoğu 12de bıraktılar çözmeyi
- +1 yıl
Zordu aslında bilmiyorum bazılarında cidden zorlandım
- +1 yıl
@çılgartırüğ sen ilk kez mi girdin
- +1 yıl
Bilmiyorum istediğim bölüm ilk 5 bin kerde ben 30 40 a girerim bence bir daha mezuna kalacağız gibi gözüküyor
- +1 yıl
Evet ilk girişim tyt de çok heycanlandım ayt de hiç heycanlanmadım
- +1 yıl
Tyt deki adam üstümü aramadı resmen sadece cebime baktı bu kadar ama ayt de her tarafımı aradılar
- +1 yıl
Bir de şey diycem ben benve tyt de kitapçığa tc kimliğimi yazmadım bir şey olur mu tyt deki adam yazdırmadı ama ayt deki adam hepsini doldurun dedi
- +1 yıl
@çılgartırüğ normalde kitapçığa da yazman gerekiyo ama sıkıntı değil önemli olan optik formun, kitapçık kodunu optiğe işaretlemişsindir zaten ve o yüzden o kitapçığın sana ait olduğu belli
+1 yıl11 sene aradan sonra tekrar girdim. Daha önce ilk 3 bine girmiş biri olarak yorumlarım.
Türkçe: orta halliydi
MAtematik: belirleyici soru çok yoktu 40/40 yaptım
Fen: Gereksiz kolay bizim ygs soruları bundan daha kolaydı
Sosyal: Ortlama üstüydü dinde biraz zorlandım.
Genel olarak kolay bir sınavdı, 4 milyon öğrencinin girdiği sınavda bu denli kolay bir sınav olmamalı014 Yorumla- +1 yıl
Bana da kolay geldi ama yaş farkı da etkiliyor 18yasinda olsam zorlanırdim
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete yaşla alakası yok 18 yaş bu tarz rekabetçi sınavlar için en ideal seviye
- +1 yıl
Ygs nerede kolaydı kötü niyetli yapılmış çoluğun cocuğun moralini düşürmeye yönelik yorum yapmışsın çok fesatsın
- +1 yıl
Ygs nerede zordu olacak anasını satayım ygsyi gözümü kapatarak doru çözüyorum
- +1 yıl
@Birifarkındaa tamam
- +1 yıl
@Birifarkındaa evet YGS cok daha kolaydı. Yksden sonra zorlastirdilar her şeyi sistem değişti tamamen. Ygsye de girmiştim çünkü
- +1 yıl
@Koşan_anksiyete bizim zamanımızda yığılma olmuyordu, bir sınavın kolay olması kötü bir şey
- +1 yıl
Hasbinallah ve nimel vekil diyorum
- +1 yıl
@Birifarkındaa arkadaş 3k yapmışım 6 senedir de doktorum kime ne anlatıyorsunuz siz gidin kumda oynsyın
- +1 yıl
Olm senin senende 3k yapmakta ne var 10 sene öncesinin havasıyla çoluk çocukla ugrasiyon doktor olmuşsun ama egonu hala tatmin edememissin bebeğim bu arada sen kumda oynamaya bile layık olmadığın için ağlayarak şişik egonu pof poflamaya devam
- +1 yıl
@Birifarkındaa vasıfsız ergen işine bak
- +1 yıl
Ağlama lan
- +1 yıl
Senin gibi meslegimle hava atsam kaçacak delik ararsın nwyse ki kisiligimle senin gibileri yeterince halledebiliom
- +1 yıl
@Birifarkındaa yksden yüksek almakla övünen birinden ne bekliyorsun boş ver fjfjhcv
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, TYT maratonunun sona ermesi önemli bir dönemeç. Sınavının nasıl geçtiği konusunda kendi hislerin gerçekten çok önemli. Eğer sorular beklediğin gibi çıktıysa ve çalışma planını iyi uyguladıysan sonuçlar iyi gelecektir. Ancak, her durumda da hatırlaman gereken, sınav tek bir dönüm noktası değil.
Şimdi biraz nefes almak, dinlenmek ve kendine zaman ayırmak önemli. Ardından geri dönüp eksiklerini tamamlayabilirsin. Sınav sonuçları ne olursa olsun, unutma ki her adım seni ileriye taşıyor📚. Bu yolda kararlı ve azimli olmak seni başarıya ulaştıracaktır. Pozitif kal, hayatın sunduğu tüm fırsatları yakalamaya çalış!
Kariyer yolculuğunda deneme yanılma süreçlerine dahil olmanın oldukça doğal olduğunu unutma. İleride anlatacağın hikayenin her adımı kıymetli. Başarılar dilerim!03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılÇalışan için güzel geçti gadası
01 YorumlaBıktık şu ergenlerin sınav tribinden. Haftalardır her yerde TYT, AYT, YKS...
Yok sınava geç kalmış, yok içeri girememiş. Her sene aynı muhabbetler.
İnsanlar yıllar boyu KPSS çalışıyor ama sizin kadar tribe girmiyor. Kasmayın bu kadar...10 Yorumla
+1 yılO üzümü daha iyi çizip, neden çocuğu daha iyi çizmedim diyip tribe giren ressamı bana bulun. Çok sinirliyim
32 Yorumla- +1 yıl
O soru basitti sanki ya
- +1 yıl
@Alahomora_ neydi ki cevap gerçeği yansıttığı ölçüde cart curt bir şey vardi
+1 yılHerkese geçmiş olsun ortaydı zor soruları da mevcuttu inşallah herkes geçer okuduğumu anlamadım zaten
20 Yorumla
+1 yılSınavın sosyal kısmı zordu bu sene dini birde felsefeyi fazla zorlamışlar. Onun haricinde sınav gerçekten iyi geçti çok şükür
10 Yorumla
+1 yılSınav soruları ne zaman yayınlanır ben girmedim ama kardeşim girdi çok merak ediyorum soruları
10 YorumlaBen bu sene girmedim çünkü hazır hissetmedim kendimi inşallah seneye gircem
20 Yorumla
+1 yılÇok zordu beynimden sosyalden sonra alevler çıkmaya başladı kafamda çoğu kişide böyleydi
22 Yorumla- +1 yıl
Evet ya neydi o
- +1 yıl
Geçen sene girseydim Boğaziçi tıp bile gelirdi ama bu sene resmen nasıl s…. Şaşırmışlar
+1 yılAcı var mı acı sorusunu duymak isterdik Reha bey.
20 YorumlaZaman sıkıntısı dışında fena değildi öylesine girdim zaten tercihte bulunmayacağım
115 Yorumla- +1 yıl
boş ver kizim senin kafanı kullanmana ihtiyacın yok
- +1 yıl
Okul ona karabüke giden bi yol 😂
- +1 yıl
Tam bi yırtık olacak minnoş kizim
- +1 yıl
Patlak ne l. an 😂
- +1 yıl
Patlak olduğunu biliyoz yavrum 😂
- +1 yıl
😂😂 alınmış
- +1 yıl
😂😂😂 ahh kizim patlaksın maalesef
+1 yılTürkçe ve matematik orta seviyeydi sosyal ve feni batırmışlar
20 Yorumla
+1 yılEvet arkadaşlar başarılar diliyorum, hakkınızda hayirlisi olsun. Sınavdan sonra laf olsun diye bölüm seçmeyin. Geleceğinizi Garanti altına alın
11 Yorumla
+1 yılSınav soruları verilmiş ya la önceden 🤦♂️🤦♂️
00 Yorumla
+1 yıl🤣 umrum dışı. Sabah tweetleri okurken çok güldüm ya
00 Yorumla
+1 yılyıllar önce girdik o sınava biz :) umarım sizler için iyi geçmiştir sınav
00 YorumlaKatıldım Türkçe ve sosyal iyi geçti gibi mat da bi kaç soru
00 YorumlaGüzel geçti 😂 ama benim için en önemlisi yarın ki sınav 4 yıllık kazanmam gerek
00 YorumlaÖyle keyfi girdim türkçe dil bilgisi hariç hepsini yaptım 90-105 net arası bir şey gelir
034 Yorumla- +1 yıl
ohaaaa ben öyle yapsam evi üstüme yaparlar
- +1 yıl
kanka çalıştım ama türkçe falan matın bir kısmını salladım
- +1 yıl
türkçe falan kolay geldi bana
- +1 yıl
Tyt'de yapılır ayt olmaz ama
- +1 yıl
Ne zaman mezun oldun? Üstün zekalı mısın sen nasıl hâlâ hatırlıyorsun hepsini. dd
- +1 yıl
Biliyorum ama yinede mat geo hariç çabuk unutuluyor
- +1 yıl
Ha o yüzden peki neden keyfi sınava giriyorsunuz anlamıyorum evde keyfî sınava girmeniz daha makul olmaz mı sence de
- +1 yıl
Biliyorum ama bir hedefi olmayıp sınava katılan binlerce senin gibi kişi var sıralamayı bozuyorsunuz. Ögrenciler yeterince stresli daha da stres yapmalarına sebep oluyor bu. O yüzden yanlış buluyorum
- +1 yıl
Bende çok seviyorum, gerçekten çalabiliyor musun
- +1 yıl
Bu aralar piyano öğrenme perileri bana da geliyor
- +1 yıl
Ben sadece kendime çalıcam ahahahahaha
Neden herkes bilmesin peki - +1 yıl
Neyden oluşur
- +1 yıl
Ama bunların hiçbirini bende görmedin
- +1 yıl
Teşekkür ederim:))
- +1 yıl
Neşemin olduğunu nereden çıkardın ksjdhfjdmsks hemde nasıl derin, uçsuz bucaksız
- +1 yıl
Her zaman sebep aramak ya da mutlu olmak istemiyorum çünkü bu sadece bir yanılsama olur hayatta acının olduğunu bir yerlerde acı çeken birilerinin olduğunu hissetmek zorundayim
- +1 yıl
Yay burcuyum genel olarak pozitif biriyim ama her zaman olmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet zayıf taraflarımı, üzüntümü dışarıya asla yansıtmam. Herkes gamsız olduğumuzu düşünür zaten. dd
Sherlock holmes mi sherlock homeless mi 😂 osym bile fake atti bize helal olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Onun cevabı neydi
+1 yılTürkçe yaklaşık 36 37 soru cevapladım
Temel matematik 38
Fen bilimleri 17
Sosyal bilimler 19
Umarım cerrahpaşa'yı kazanırım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece türkçe ve sosyal çözdüm. Türkçe dil bilgisi kolaydı baya ama paragraflar cidden zordu bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaç puan bekliyosun
+1 yılGenel olarak orta bir sınavdı sosyali bir tık güzel ve matematikte ki bir kaç soru güzel di rahtça hepsini yaptım 110 net falan yapıyordum önceki denemelerde bundada beklentim o yönde
00 Yorumla
+1 yılTam olarak yetiştiremedim ama yetiştirdiklerim yeter diye umut ediyorum 🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Never too late 🤪 tam da uydu bu duruma
- +1 yıl
Haha aynen yarın var daha
Sınav parasını verdim ama gitmedim zatten 4. Kez giriyırdum sınava uyumuşum 1500 tl parada boşuna gitti
021 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş paran boşa gitti
- +1 yıl
Neyse geçti artık boş ver seneye girersen yine dikkat edersin
- +1 yıl
🤣burada kime yorum yapsam herkesin şirketi var maşallah siteye iş adamları toplanmış
- +1 yıl
🐈😂💅🏼
- +1 yıl
Ben o işi göreli seneler oldu 😂😂
- +1 yıl
Üniversite üçüncü sınıf olacaktım dondurdum okulu tabi ondan
- +1 yıl
Tarihti
- +1 yıl
Sen ne istemiştin
- +1 yıl
Öylesine girdin yani sende haklısın bende olsam bende öyle okula gitmem
+1 yılÇok güzel geçti evde yetşemeyenleri izledim ama geçen sene daha komik görüntüler görmüştüm 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGiren arkadaşların iyi geçmiştir umarım ben girdiğim sene 101 net yapmıştım
20 Yorumla
+1 yılGirmedim ama orta düzey bir sınav diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılSonuçlar gelmeden bir şey diyemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılMatematik genel olarak zormuş
10 Yorumla
+1 yılYeğenim girdi ama bir şey demedi
00 Yorumla
+1 yılGirmedim ya kesje ssansimi deneyeydim😂
00 YorumlaGeçmiş olsun ba muhteremler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sitede takılanların ne kadar iyi geçebilir hahahahaha
00 Yorumla
+1 yılBen sınava girmedim girenleri başarılar
00 Yorumla
+1 yılFelsefeyi anlamak icin kırık kere okudum
00 Yorumla
+1 yılYarın YDS'ye girecek olan var mı?
015 Yorumla- +1 yıl
Ben
- +1 yıl
Kaç net yapıyosunuz arkadaşlar
- +1 yıl
Evet YDT diyecektim ama üniversite de full YDS ilgi alanım olduğu için aklımda öyle kalmış...
- +1 yıl
Ben üni 2. Sınıfım girmedim ama sorulara baktım, evet bu sene baya zorlamışlar. Twitter da duyduğuma göre resmen C2 seviyesiymiş sınav... Ama meraklanma sana zorsa herkese zor, sınavlar zor olunca sıralamalar daha iyi gelir her zaman.
- +1 yıl
Sıkmayın canınızı sıralamalar iyi gelir ama istediğiniz yer olmazsa mezuna kalabilirsiniz maalesef...
- +1 yıl
Hangi denemeleri çözdün ydspublishing mi?
- +1 yıl
Dilkoya güven olmaz ya.. çok da iyi sormuyorlar bizim ingilizce hocamız dilko çözdürmüyordu bize. Senin istediğin bölüm ne
- +1 yıl
Abim o bölümü bitirdi şimdi üniversite de öğretim görevlisi
girmedim ama iyi geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de girdim kendimi denemek için 80 soru işaretledim bakalım ne olacak
01 Yorumla
+1 yılGözümde canlanır, koskoca mazi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEh işte. Türkçeye başladığım sırada sorularda sorun yaşamasaydım daha iyi olurdu.
00 YorumlaSınavın bile eski heyecanı kalmamış
10 Yorumla
+1 yılHerkese geçmiş olsun guzel gecmistir umarim
00 YorumlaTürkçe ve sosyal zordu açıkçası
00 YorumlaCidden zorluğu nasıldı
01 Yorumla- +1 yıl
@ysecaan_0 coğrafya , felsefe, tarih çok zordu fen zordu
+1 yılSonuca bakalım sonra konuşuruz
00 YorumlaKatılan herkese başarılar diliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsırı kötü gecti mat salladim
34 Yorumla- +1 yıl
Salamasaydın keşke 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor
Cevap sahibi+1 yılbelki bi umut 0.5 puan olurda sınavım iptal olmaz diye
- +1 yıl
O kaldırıldı diye biliyorum
- +1 yıl
Baraj kaldırıldı
+1 yılTürkçe matematik kolaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbat geçti. Türkçe zordu.
16 Yorumla- +1 yıl
Paragraflar uzunmuydu
- +1 yıl
@isimsizdiss uzun değildi ama çok zordu ben 7 tane boş bıraktım
- +1 yıl
O zaman kpss için daha çok ALES cıkmıs sorusu çözmeye devam
- +1 yıl
Kısa ama anlam yoğun anladım
- +1 yıl
@isimsizdiss okuduğunu anlamıyorsun ki
Ben 4 kere okudum
Cevap sahibi+1 yıl@isimsizdiss uzun sayılmaz ama şıklar birbirine çok fazla benzer ve dilleri ağırdı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSınav tamamen berbattı ve sorular cidden kazıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirmedim girersem soylerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşırı uyduruktu meb burayı da mahvetmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok zordu hiç bir şey yetiştiremedim
00 Yorumlafelsefe neydi ya
30 Yorumlacok kolaydi
13 Yorumla- +1 yıl
Çok zekisin
- +1 yıl