YKS2026 Üniversite tercihi yaparken "35 yaş üzeri kadın" diye bölüm neden vardı? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tercih yaparken ilgimi çekmişti ama üstünde durmadm nette görünce yeni yeni sank ediyor ne alaka 35+ kadın. Biri mantgni aciklayabilr mi Üniversite tercihi yaparken "35 yaş üzeri kadın" diye bölüm neden vardı? Cevapla Üniversite Soruları Kadın Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilgim yok ama 35 yaz üzeri olanlar içindir sanırım 0 0 Yorumla
Britney1903 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ÖSYM para kazanabilmek için birde bu 35 yaş üstü kontenjan denilen zırvanayi çıkardı 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Sasirdm ne alaka dedim Yorumla Britney1903 +1 yıl Olmayan eğitim sisteminin içine ettiler iyice. Genclerin çoğu yerlesememis bazılarına da istemedigi bölüm gelmiş seneye çok fena yığılma olacak gibi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl erkek neden yok merak ediyorum ve düşük puanla giriliyor. az kişi bile olsa yani. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl 35 yıldır ogrencıyım 35 yıllık egıtım hayatımda ılk defa duydum 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Gene erkeklere ayrım Yorumla devilish_humanity +1 yıl ayrımı ben yapmıyorum :) sızın yetıstırdıgınız mevkı sahıbı erkekler yapıyor. tabı bunu senın ıcın soylemıyorum genel olarak kadınlardan bahsedıyorum Yorumla
Derindüşlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İlk kız duydum bunu yeni mi çıktı acaba 2 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Öyle bir şey mi varmış, ilk defa senden duyuyorum 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu ne yaa saçmalık ben de ilk kez gördüm şimdi 0 0 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Gençlerle aynı sınıfta olmasınlar diye herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilgim yok ama 35 yaz üzeri olanlar içindir sanırım
ÖSYM para kazanabilmek için birde bu 35 yaş üstü kontenjan denilen zırvanayi çıkardı
Sasirdm ne alaka dedim
Olmayan eğitim sisteminin içine ettiler iyice. Genclerin çoğu yerlesememis bazılarına da istemedigi bölüm gelmiş seneye çok fena yığılma olacak gibi
erkek neden yok merak ediyorum ve düşük puanla giriliyor. az kişi bile olsa yani.
35 yıldır ogrencıyım 35 yıllık egıtım hayatımda ılk defa duydum
Gene erkeklere ayrım
ayrımı ben yapmıyorum :) sızın yetıstırdıgınız mevkı sahıbı erkekler yapıyor. tabı bunu senın ıcın soylemıyorum genel olarak kadınlardan bahsedıyorum
İlk kız duydum bunu yeni mi çıktı acaba
Öyle bir şey mi varmış, ilk defa senden duyuyorum
Bu ne yaa saçmalık ben de ilk kez gördüm şimdi
Gençlerle aynı sınıfta olmasınlar diye herhalde
O ne saçma bisey