İstihbaratçı olmanın aile hayatına etkisi ne olabilir? Aćklmaýı okyūn lűtfen?

Birtakım sorunlardan ötürü küçüklükten beri annem ve babam ayrı yaşıyorlar, annem başkası ile evlendi şu an 2 yaşında bir kardeşim var. Ben ise 18 yaşında birisi olarak ailemin özellikle annemin tek umuduyum ve bana hep destek olmaya çalıştılar, oluyorlar. Şu an annem ve üvey babam iş bulma açısından, geçim sıkıntısından zorluklar çekiyorlar ancak ilişki durumları iyi ve bana kalan görev ise çok iyi çalışmak ve onlara gelecekte yardımcı olmak. Bu yıl üniversiteye başlayacağım, ilgi alanlarımı geliştireceğim fakat şöyle ki üniversiteden sonra MİT'e kabul alırsam inşallah, ailemin haberi olmadan yürüteceğim işlerde tek umutlarının benim olduğuma inandıklarından sizce durumları nasıl olur? Özellikle hep aklında olduğum annem, bana ulaşamadığı takdirde buna nasıl bir karşılık verir? Ben hep Siyasal Bilgiler alanında araştırmalar yapan, günlük olayları merak eden ve ülkelerin yakın geçmişini öğrenme hevesi ile üniversitede eğitim görecek ve Millî İstihbarat Teşkilatı'na girmek için kendimi en iyi şekilde geliştirecek olan birisiyim. Bu konu hakkında görüşleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerlidir, teşekkürler.

İstihbaratçı olmanın aile hayatına etkisi ne olabilir? Aćklmaýı okyūn lűtfen?