Arkadaşlar finans ve bankacılık bölümünü okuyan var mı
Onu acikmi bilen var mı
Onu acikmi bilen var mı
Bu tarz bölümler evet iş bulur başka alanlarda bile ama konu senin 10 20 30 yıl sonrada bu alanda iş yapabilir yapamayacağın
Mesela ben benzer bir bölümde okuyorum ama medya istediğime karar verdim.
O yüzden iyi düşün!!!
Kadrolu olduktan sonra sıkıntı yok diye düşünüyorum
Söyle Çoğu kişi bankacılık sektörünün biteceğini söylemiş ama bu bir 50-60 yıldan daha kısa sürede bitebilecek bir şey değil Ve her yerde insan gerekiyor Elbette ki atıyorum makine ve posta işlemlerini insanlar yapmaz ama hani daha robotların tam anlamıyla gelişmediği bir dünyada anlaşmazlıkları çözmek için yine bir insan gerekir Hani müşteri hizmetleri de halen devam eder
Bak şimdi Çoğu kişi de yapay zeka devrinde yaşıyoruz bunları geliştirmemiz gerekiyor diyor ama eğer senin istediğin şeyler bu konuları içermiyorsa ve zaten bu bahsedilen konular bir 100 yıl içerisinde anca anca gelişecek şeyler en kötü 50 yılda gelişsin zaten sen insan ömrünü tamamlıyor oluyorsun vefat ediyorsun O yüzden gereksiz yere spekülasyonlara kulak verme
Yani özetle Evet eğer bir kadroya girersen terfi vesaire durumu için uğraşırsan hedefin daha dikey olarak büyüme ise yani şirket içerisinde büyüme o zaman doğru karar
Güzel yorumların için teşekkür ederimmm 😊😊
Rica ederim bak ben 2 yılımı bazı sebeplerden dolayı boş geçirdim ama sana tavsiyem mutlaka ilk yıl bir yerde mağazada vs çalışmaya başla o sırada İngilizce ve bölüm insan iletişimi yönetim vs sertifika programlarına başla yazın staj ya da benzer bir alanda işe girer sonra teknik bedelini geliştirirsin derken fırsat kapısı açılır 3 ya da 4 te erasmus plus yapar yurt dışında okur alanınla ilgili staj görürsün 1 yıl derken bir bakmışsın orada ikametgah ediyosun
Konu illa yurt dışına gitmek değil kendini geliştirmeyi asla bırakma diyorum
Teşekkür ederim bilgilendirdigin içinnnn 🙂
Rica ederim
Açık. İngilizce öğren ama mutlaka. Sonra aracı bir firmaya girersin. Çok iyi kazanıyorlar. Yabancı dilin olursa yurt dışında çalışabilirsin broker vs olarak. Ama dediğim gibi yabancı dil çok önemli.
Ayy vallahi tercih yaptım yorum yapanlar boyle kapali falsn diyorlar hayatini karartma diyolar bu benim için guzel bir yorum olduuu teşekkür ederimm
Şimdi yorumları okudum da. Kpss yi falan boş ver. Oku bölümü mezun olmaya yakın Türkiye sigorta, hovden vs broker ya da underwriter olarak başvur. Yabancı dile önem veriyorlar. Okurken yabancı dili ihmal etmezsen ilerde bana çok dua edersin 😄😄😄
Yaa bu ne tatlı cevaplaaarrrr 😂 Teşekkür ederimm tanımadan kanım kaynadı😂
Rica ederim. İç karartmaya gerek yok. Türkiye de artık her meslek ölü meslek. Sadece kendini gelistirirsen iş yaparsın. Sağlık oku vs demişler. Ben sağlık okudum mesela boş iş mesela. Bilen bilmeyen konuşuyor. Sen takılma yani. Senin sektörde yabancı dilin olursa yurt dışı kapısı bile açılıyor. Benim arkadaşım çalışıyor. Stresli vs ama en azından hakettiğini alıyor. En azından yurt dışı ile iş görüşmesi yapıyor oralarda çalışma ihtimali var. Yani Türkiye şartlarında avantajlı bir sektör.
Yaa teşekkür ederim. Önerilerin, tatlı cevapların ve sıcak kanlılığın için ayrıca teşekkür ederim. Bu çok motive edici bir yorum oldu her şey icin sağol. Umarım sende hak ettiğini alırsın 🙏🏻😊
Ne dileğin varsa allah daha iyisini nasip etsin
Rica ederim yolun açık olsun inşallah her şey gönlünce olsun 🍀🙏🏻
🙏🏻
Cevap
7Cevap
Bu seneki kpss alimlarinda bu bolumu gordum diye hatirliyorum. Yani bilemeyiz önü acik mi? Bu ulkede ne olacagi belli degil. Bir anda okul oncesi ogretmeni aliyorlar 8 bin tane. Bir anda 32 bin tibbi sekreter aliyorlar. Bir anda baska bir bolumu aliyorlar. Yani belli olmuyor nasip bu şeyler. Bir bakmissin bir ara bu bolumden cok almislar. Kapali mi degil mi bilemeyiz.
Evet haklısın ne olcagi belli değil umsrim alım çok olur
Hyr böyle bolumlerin onu genel olarak kapalı kpssye siki çalışmalısın
Yuksek alsam yerleşebilirim değil mi
Evet yerleştirin tabi eger yerleşmesende 65 puan alıp polis olabilirsin
Bakcaz artık hayırlısı olsun
Amin canım
Kapalı çünkü artık bankacılık online olmaya başlayacak insan gücüne ihtiyaç azalacak şu son saatlerinde başka bir bölüm tercih et bence
Olsunn
4 sene sonra ne olacağını bilemeyiz
Dünya hızlı bir değişime gidiyor, her sektörde olduğu gibi bankacılık sektörü de sanal ve mobil uygulamalara geçiş yapıyor. 4 yıl sonrasında her şey geriye gidecek değil, her şey ileriye doğru akacak. Tabi sen bilirsin
Düşüncen icin teşekkür ederim
Tavsiye rtmem yine de sen bilirisn
Neden
Bilen varsa yazsın
Amcan dayin olacak
Kardeşim Doğru düzgün bir soru sordum neden böyle agresif bir cevap veriyosun ki
Hayır agresif değilim aşırı iyi bir referansin olmalı ki seni alsınlar banka muhasebe işlerine
Anladım teşekkür ederim
Bence açık
🙏🏻
Kapalı
Kpss den yuksek alsam pekii
Ben tercih yaptım ya sivas cumhuriyet universitesine tek tercih
Biri diyo onu acik biri diyo kapalı
Sağlık bölümleri gelmiyor
Bayağı Nalet bölüm
Neden
Atamaları olmuyor mu
Atanamadın yani bende tercih yaptım ya