2 yıl uzaktan Adalet okudum. İkinci bir dal olması açısından örgün olarak okumayı düşünüyorum. Grafik Tasarımı Bilgisayar Programcılığı Büro Yönetimi ve yönetici asistanligi Belki bi ihtimal de Muhasebe ve Vergi Uygulamaları olabilir. Hangisi daha fazla işime yarar?
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle kocaelini yazmayı düşünüyorum. Ardından canakkale olacak sonra balıkesir.
Sanayisi gelişmiş bir yerde yaşıyorum. Hangi bölümü tercih etmeliyim?
Normal şartlar altında bilgisayar Programcılığıni örgün istiyordum ama hem uzak hemde küçük yerler geliyor. Ben biraz daha yakın bir yer düşünüyorum ve daha gezilebilir bir yer istiyorum. Bundan dolayı büro Yönetimini örgün okumayı düşündüm
Kendin için doğru olanı seçip karar vermelisin. Mesela bulunduğun yerde veya dediğin gibi gezilebilir bir yerde en çok hangi meslek dalına ihtiyaç olduğunu araştırıp ona göre de bir bölüm secebilirsin.
Bilgisayar Programcılığı Konya Afyon burdur ısparta tarzı yerler tutuyor. Büro Yönetimi de daha böyle ogrenci için cazip yerler tutuyor canakkale kocaeli sakarya balıkesir gibi. Örgün olarak büro Yönetimi okuyayım diyorum. Açıktan da bilgisayar Programcılığı yazarım diye düşündüm. Yanlış bir karar mi vermiş olurum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büro yönetim ve asistanlığı olabilir
İkincisi de bilgisayar
Büro Yönetimini sorun okuyun bilgisayar Programcılığıni açıktan okumak mantıklı olur mu
Düzeltme : büro yönetimini Örgün okuyup bilgisayar programcılığını açıktan okumak mantıklı mı
İkisinin de üstesinden gelebilirsen mantıklı
Bilgisayar yerine grafik tasarımı da secebilirsin
Normal şartlar altında bilgisayar Programcılığıni örgün istiyordum ama hem uzak hemde küçük yerler geliyor. Ben biraz daha yakın bir yer düşünüyorum ve daha gezilebilir bir yer istiyorum. Bundan dolayı büro Yönetimini örgün okumayı düşündüm
Kendin için doğru olanı seçip karar vermelisin. Mesela bulunduğun yerde veya dediğin gibi gezilebilir bir yerde en çok hangi meslek dalına ihtiyaç olduğunu araştırıp ona göre de bir bölüm secebilirsin.
Şöyle koceelini yazmayı düşünüyorum. Ardından canakkale olacak sonra balıkesir.
Olabilir umarım istediğin gibi olur
Kesinlikle bilgisayar programcılığı
Bilgisayar Programcılığı Konya Afyon burdur ısparta tarzı yerler tutuyor. Büro Yönetimi de daha böyle ogrenci için cazip yerler tutuyor canakkale kocaeli sakarya balıkesir gibi. Örgün olarak büro Yönetimi okuyayım diyorum. Açıktan da bilgisayar Programcılığı yazarım diye düşündüm. Yanlış bir karar mi vermiş olurum?