Eğitim & Kariyer Bir şirkete çalışmak istiyorum, hangi bölümü seçmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doktorluk bana uygun değil diş hekimliği belki ama bence masa başı en iyisi gibi sizce hangi bölümü okumalıyım Bir şirkete çalışmak istiyorum, hangi bölümü seçmeliyim? Cevapla En İyi Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elfcetinel Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Keşke bu soruyu sorarken ne okuduğunu hobilerini ve yeteneklerini de yazsaydın çok daha kolay bir şekilde yol gösterebilirdik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Moda , teknoloji ile ilgiliyim Yorumla
seslidusunuyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Öyle bir sormuşsun ki sanki hemen iş sahibi olabilecekmiş gibi🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kskdks haklısın ama araştırıp hedef yapıcam ondan Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Muhasebe finans oku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke bu soruyu sorarken ne okuduğunu hobilerini ve yeteneklerini de yazsaydın çok daha kolay bir şekilde yol gösterebilirdik
Moda , teknoloji ile ilgiliyim
Öyle bir sormuşsun ki sanki hemen iş sahibi olabilecekmiş gibi🤦🏻♀️
Kskdks haklısın ama araştırıp hedef yapıcam ondan
Endüstri mühendisliği
Muhasebe finans oku
memur ol
İşletme