YKS2026 Tercihler başladı, listenizde hangi üniversiteler var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Samsun'a gelen var mı? ☺️ Güncellemeler+1 yıl Süper soru sormuştum ayol 💅 Güncellemeler+1 yıl İnşallah herkes hayırlısıyla istediği üniversiteye girer amin ❤️😀☺️ Tercihler başladı, listenizde hangi üniversiteler var? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İstanbul teknik üniversitesi var. Makina mühendisliği düşünüyorum.🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi inşallah ❤️ Yorumla
serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Vallahi ben bu sene tercih yapmayabilirim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yasin 36 mi Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl doğru evet 36 o yüzden biraz da yaşımdan ötürü çekiniyorum gitmeye Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka asla çekinme bizim üniversitede kocaman abiler vardı Yorumla Soran +1 yıl Kimse anormal karsilamiyot Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl yahu tabiki herkes anormal karşılamaz çevremdekilerden çekindiğim için söyledim :) Yorumla Soran +1 yıl Çevreyi takacaksak ohooo:( Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl :) gideyim diyorsun takma kimseyi diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yürü be kim tutar seni Yorumla
QWXQ0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 58% +1 yıl İstanbul üniversitesi tıp 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ❤️ Yorumla
voype Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Bayburt tıp fakültesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecmiyorsun dimi djde Yorumla voype +1 yıl Tabiki dalga geçiyorum Bayburt'ta tıp fakültesi mi var ashdjdj Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hakkari taki tasarımı. d 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Jakwwopwwp Yorumla tiredSavitar +1 yıl Hadi ins. cok istiyorum bu bölümü, coukluk hayalim Yorumla tiredSavitar +1 yıl Sen hangi bölümü isitiyosun koftehor Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayarla alakalı bir seyelr Yorumla tiredSavitar +1 yıl çok ayrıntı verdin direkt sanayi devrimi ya da elektrik desen de olurdu. gereksiz bilgi yağmuruna tutma bu kadar :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız arkadaşım için keşke gelebilsem oraya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen neredesin reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İst Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızılcık şerbeti var 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dizi var ya 😂😂 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Liste yayınlandı mı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bugün başlayacaktı işte git baksana Yorumla seyda028 +1 yıl Baktm bnd çıkmadı neys bakarm ya acelem yk aciktan tercih yapcm naslsa Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl seyda liste yayınlandı tercih kılavuzu Yorumla
Suwjfjkwk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Selçuk pamukkale erciyes 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi hayırlıysa o olsun ❤️ Yorumla
MehmetGÜNEŞ34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben gelim istersen :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok gelme 😁 Yorumla MehmetGÜNEŞ34 +1 yıl Ala hala :)) Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Ben Samsundayim 😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen dayisin jsksoe genclere soruyorum ben Yorumla eternity-a +1 yıl Samsun'a gelip ne yapacaklar biz senelrdir samsundayiz da ne yaptık onlar ne yapsın gelip. Egeye gitsinler Yorumla Soran +1 yıl Benim de hedef Akdeniz bakalım 😂😀 Yorumla eternity-a +1 yıl Hadi bakalım bol şanslar o zaman. Bakalım diyorsan zor gibi sanki Yorumla tiredSavitar +1 yıl @sjsjsjsjsjjj ordulu musun Yorumla Soran +1 yıl Kavak ajaaka Yorumla tiredSavitar +1 yıl Jdjdksjss Yorumla eternity-a +1 yıl Gençler özelden konussaniza 😂 Yorumla Soran +1 yıl @tiredSavitar ahahahahaieieoe Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Başladı mı bugün? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün başlayacaktı ama bak istersen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ilk sırada tabi Marmara ilahiyat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Marmara 😢 5 ay önce yollarımızı ayırdık 😀😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstanbul teknik üniversitesi var. Makina mühendisliği düşünüyorum.🙂
Hadi inşallah ❤️
Vallahi ben bu sene tercih yapmayabilirim
Yasin 36 mi
doğru evet 36 o yüzden biraz da yaşımdan ötürü çekiniyorum gitmeye
Ne alaka asla çekinme bizim üniversitede kocaman abiler vardı
Kimse anormal karsilamiyot
yahu tabiki herkes anormal karşılamaz çevremdekilerden çekindiğim için söyledim :)
Çevreyi takacaksak ohooo:(
:) gideyim diyorsun takma kimseyi diyorsun
Yürü be kim tutar seni
İstanbul üniversitesi tıp
İnşallah ❤️
Bayburt tıp fakültesi
Dalga gecmiyorsun dimi djde
Tabiki dalga geçiyorum Bayburt'ta tıp fakültesi mi var ashdjdj
Hakkari taki tasarımı. d
Jakwwopwwp
Hadi ins. cok istiyorum bu bölümü, coukluk hayalim
Sen hangi bölümü isitiyosun koftehor
Bilgisayarla alakalı bir seyelr
çok ayrıntı verdin direkt sanayi devrimi ya da elektrik desen de olurdu. gereksiz bilgi yağmuruna tutma bu kadar :)
Kız arkadaşım için keşke gelebilsem oraya
Sen neredesin reis
İst
Kızılcık şerbeti var 😂😂😂
O ne ya
Dizi var ya 😂😂
Liste yayınlandı mı
Bugün başlayacaktı işte git baksana
Baktm bnd çıkmadı neys bakarm ya acelem yk aciktan tercih yapcm naslsa
seyda liste yayınlandı tercih kılavuzu
Selçuk pamukkale erciyes
Hangisi hayırlıysa o olsun ❤️
Ben gelim istersen :))
Yok gelme 😁
Ala hala :))
Ben Samsundayim 😂
Sen dayisin jsksoe genclere soruyorum ben
Samsun'a gelip ne yapacaklar biz senelrdir samsundayiz da ne yaptık onlar ne yapsın gelip. Egeye gitsinler
Benim de hedef Akdeniz bakalım 😂😀
Hadi bakalım bol şanslar o zaman. Bakalım diyorsan zor gibi sanki
@sjsjsjsjsjjj ordulu musun
Kavak ajaaka
Jdjdksjss
Gençler özelden konussaniza 😂
@tiredSavitar ahahahahaieieoe
Başladı mı bugün?
Bugün başlayacaktı ama bak istersen
ilk sırada tabi Marmara ilahiyat
Marmara 😢 5 ay önce yollarımızı ayırdık 😀😀😀
Hayırlı olsun