Benim kafamda çok üniversite var. Karar vermek çok zor. Hepsine gitmek istiyor insan. Sizler hangi üniversiteye gideceksiniz? Sizce kaynaşmak kolay mı olacak zor mu? Yazacağım üniversiteleri aşağıya bıraktım. 😊
Hangi üniversiteleri tercih listenize yazacaksınız?
305k benimde 2 arkadaşım var biri aylık 1,5 diğeri 3,5 bin harcıyormuş bana normal geldi, ben samsunluyum samsunluyum burası da kazık fiyatlar falan heryer pahalı artık zaten. Kyk da alıcam yüksek ihtimal bi yol parası falan sıkıntı onun dışında harcamalarıma dikkat edersem aylık 3 k yeter bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kolay gelsin. ben girmiyorum.
Selçuk, İzmir Bakırçay, Necmettin Erbakan yazacağım.
Zamanında Ankara üniversitesini yazmıştım
Çıkmadı demi
Başarılar umarım herkes istediği üniversiteye gidebilir
Biz yazcağımızı yazdık bitireceğimizi bitirdik. Başarılar dilerim yarışmacı arkadaşlara.
İstanbul da bana yakın yerleri ve Antalya dan bir kaç tane seçeceğim abim orada
Kız anestezi falan düşünmüyor musun hiç. Acil yardımın ataması çok yüksek
Anestezi de çok düşük değil sadece 2 puan fark var
sevgilim samsunda samsuna tren olan tek amasya var umarım gelir
Sevgili için üniversite seçmek pişmanlıktır. Arkadaşım deneyimledi. Hayatının odağı her zaman kendin olmalısın. .
Kimse benim üniversiteme gelmiyor. Ama niye? Benim üniversitem çok güzel oysa sjsjsjs
Hangi üni
Egeyi de yaz. Att doğru bir tercih olmuş
İzmir lağım kokusu yüzünden istemiyorum
Ege üniversitesinde okuyacaksın bu konuda en iyi eğitimi alabileceğin yerlerden biri. Lağım kokusu falan yok merak etme 😅
Teşekkürler 😅
Rica ederim
Paramedik mi oluyor bu bölüm?
Evet
Osmangazi ye gel kaynatırız :)
Olur orada mı okuyorsun
Evet
Kolay gelsin. İnşallah hayırlısı olur sizin için.
Bilkent iktisat yazmak istiyorum %50 burs tutuyor ama durumumuz o kadar iyi değil ne yapacağım bilemedim belki de yıldız teknik üniversitesine giderim
Durumunuz iyi değilse devlet oluyorsa devlete git bence, tutmuyorsa da vakıflara burs başvurusu yap
Bende aynı bölümü yazıcam sırlamam 300k katü istiyorum ben sana da çıkarsa yaz bana tanışırız xmmxödşaşs
Ben Trabzon pahalı diye duydum orada yaşayanlardan, o yüzden ilk başa yazmam. Sıralama tam olarak kaç benimki 319 k
305k benimde 2 arkadaşım var biri aylık 1,5 diğeri 3,5 bin harcıyormuş bana normal geldi, ben samsunluyum samsunluyum burası da kazık fiyatlar falan heryer pahalı artık zaten. Kyk da alıcam yüksek ihtimal bi yol parası falan sıkıntı onun dışında harcamalarıma dikkat edersem aylık 3 k yeter bence
Kyk da kalıcam***
Ben de kyk düşünüyorum, hala araştırıyorum, hayırlısı olsun
İstanbul yazın anadolu olsun
Tercih. Bitti sonuç bekliyorum ben Kağan knk tanımadın mı @The8andjunhui34
Muğla sıtkı
Muğla çok pahalı, emin misin? Orada yaşıyorum
En güzeli kendi yaşadığın yerde okumak
Ben kaçıyorum Muğla'dan 😅
Bu bölüm nasıl acaba ataması var mı
Çalışan illaki atanır
Hayat Üniversitesi'ni okumaya devam😛
Puanları kaç ilk ve acil yardımın
380 - 300 arası
İstanbul
Off keske o zamana donebilsem
Gazi yazardım
Bence katü
Bilemiyorum
Hacettepe
Hiçbiri
Hayırlı olsun
ODTÜ
Tercih açıldı mı
27 Temmuz 8 Ağustos arasında yapılacak
Bende onu bekliyorum 207 puan ile ön lisans maliye Burdur tutuyor bana
@The8andjunhui34
Burdur lanetli şehrim, asla gitmem 😅
Neden
İşte
Burdur da düşmanın mı var
Hep 4 yıllık yazmışsın hanfendi buluşmamız zor olcak 2 yıllık yazsan iyiydi sende @The8andjunhui34
Ben 2 yıllığa gidiyorum