İstanbul'da öyle değil. büt var büte girebiliyorsun kalırsan da seneye alıyorsun o dersi. ha şu var fiyat olarak İstanbul biraz daha pahalı misal tarih bölümü İstanbul üni de 1400 lira anadolu aöfte 1180 ama yaz okuluna kalsan geçen seneki fiyatlardan 500 liradan başlıyor. bu seneki yaz okulu ücretini yazmamışlar.
Auzef için de zor diyorlar ama ben yine de kayıt yapacağım gerçi yaptım sadece para ödemesi kaldı. Bi de şu var aslında çok önemli değil ama önemseyen oluyor. Anadolu AÖF mezunu olduğunda diplomada açıköğretim yazmıyormuş.
anadolu en ıyısı kaynakları var soruları daha duzgun azuef okuyorum berbat aynı zamanda aoftede okuyorum yonetım bılısım sıstemlerı okuyabılırsın ılgın varsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
anadolu aöfü övüyorlar genelde ama yaz okulu mevzusu var. ben İstanbul auzefe yazılacağım kısmetse
Yaz okulu mevzusu derken neyden bahsediyorsun
büt yok yaz okulu var bir veya birkaç dersten kalırsan yaz okulu oluyor ve bu ücretli.
İstanbul üniversitesinde öyle değil mi ki
İstanbul'da öyle değil. büt var büte girebiliyorsun kalırsan da seneye alıyorsun o dersi. ha şu var fiyat olarak İstanbul biraz daha pahalı misal tarih bölümü İstanbul üni de 1400 lira anadolu aöfte 1180 ama yaz okuluna kalsan geçen seneki fiyatlardan 500 liradan başlıyor. bu seneki yaz okulu ücretini yazmamışlar.
Bu sene de 500 le açılış yapıyor artıyor derse göre de. Evet yani mantıklı mı bilmiyorum ama sen böyle deyince İstanbul çekici geldi
Auzef için de zor diyorlar ama ben yine de kayıt yapacağım gerçi yaptım sadece para ödemesi kaldı. Bi de şu var aslında çok önemli değil ama önemseyen oluyor. Anadolu AÖF mezunu olduğunda diplomada açıköğretim yazmıyormuş.
İstanbul'da yazıyor mu
Evet yazıyormuş
Bilmiyordum
Hangi bölüm okuyacaksın
Tarih okuyacağım. İçimde ukte kalsın istemiyorum. Zamanında okumadım ve pişman oldum. Lisans mezunu olmasaydım tıbbi sekreterlik okurdum
Aa öyle mi oluyormuş yani lisans ikisi de pkuyor sanıyordum da boş ver ya artık onun da forsu bitiyormuş. Tarih güzel tabi
Yok okunabiliyor da ataması olmuyor yani lisans mezunu biri önlisans sınavına giremiyor. Sen ne okuyacaksın?
Hım onu bilmiyordum. Ben pc programcılığı ya da ilahiyat düşündüm ama ilahiyat olacak gibim yazılım için kurs dersi almak daha mantıklı
Hayırlısı olsun 😊
Senin için de 🌸
Teşekkür ederim 😊
🌸
Eskiden tek seçenek Anadolu Ü. AÖF idi şimdi başka seçeneklerde var sanırım , Hangisi iyi bilgim yok
Hangi üniversitenin eğitimi, kitapları ve kalitesi daha iyiyse orası. Bu üniversiteleri pek bilmiyorum maalesef
Anadolu uni uzak dur. Hem harçları pahalı hem sınavları saçma sapan
anadolu en ıyısı kaynakları var soruları daha duzgun azuef okuyorum berbat aynı zamanda aoftede okuyorum yonetım bılısım sıstemlerı okuyabılırsın ılgın varsa
ee Gaziantep yok olmadı şimdi
İstanbul öneririm
Neden
Üniversite isminden dolayı
Nasıl yani
Daha iyi ismi var çünkü
Anadolu üniversitesi
Aof iyidir