4 senelik öğretmenim tecrübelerim var öncesinde çalıştım ama atanma konusunda ikilem yaşıyorum o yüzden bi kolejde çalışmak istiyorum ortalama maaslar ne kadardır kolej secimi yaparken nelere dikkat etmem gerekir hangi kolej öğretmen açısından daha iyidir bilmiyorum bana yardımcı olun bu yıl için bi karar vermem gerekiyor..🤗🤗🤗
Kolej de Çalışmak İstiyorum Bana Hangi Kolejleri Önerirsiniz?
Valla ben dogadayim berbat ben öğretmen değilim ama öğretmenlerin halini görüyorum iki ders bir kampüste iki ders bı kampuste veriyorlar mesela tabi senin branşınada bağlı yani seni çok yorar ama sen bilirsin istersen özele gel detaylı aciklim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Avrupaya gidecez senle kurban. Boşver türkiye'yi. Burda doktor olacagına orda çöpçü ol hem valla hem billa
Nasil gidicem
Birsürü yolu var kurban yeter ki iste. Ama şu var hanımsın güvenlik evvela
Kesinlikle
10 senedir kolejde çalışıyorum herşeyi berbat iki sene adam akıllı kpss çalış atan ya da sözleşmeli ol
Istersen konuşabiliriz bu durumu ancak benim suanda bi ise ihtiyacım var cogu yerde calistim ancak bi türlü asgari ucret dahi alamadim
Valla ben dogadayim berbat ben öğretmen değilim ama öğretmenlerin halini görüyorum iki ders bir kampüste iki ders bı kampuste veriyorlar mesela tabi senin branşınada bağlı yani seni çok yorar ama sen bilirsin istersen özele gel detaylı aciklim
Olur yaz istersen
Aşırı şımarıklar, hiçe sayacaklar seni gerçi devlette böyle:/
Ne yapacagini bilemiyosun
Davet için tsk
Kolejler hakkında çok bilgim yok
Mutlu olduğun yerde çalış
Tecrübe kazanırsın kafan rahat olur
İnan bilmediğim bir konu
Doğa okyanus bahcesehir var
İsabet Okulları var mi sizin orada
Ona bak bir
Bakayim ama burada yok
TR'de bir kaç şehirde şubeleri var
Onu biliyorum da
Ama sizin orada var mi bilmiyorum hiç
Anladim teşekkür ederim
Doğa
Tanidiklarin memnunlar mi @Sessizligin_cıglıgı
Tanıdıgım yok ama en iyisi doğa diye biliyorum istek okullarına da bir bak iyi oda
Bakıyim
Doğa koleji var o iyi bence.
Benim aklımda da orasi var sen begeniyor msn orayi