İki yıllık auzef tıbbi sekreterlik mi okuyayım ingilizce öğretmenliği mi 20 yaşındayım yasimida göz önünde bulundurursaniz sevinirim bı an önce devlere atanmak istiyorum arkadaşlar hangisinin kpss puanı ve atanmasi daha rahat olur lütfen mantıklı cevaplar yazın ve ortalama ne kadar para kazanıyorlar devlette çevrenizde bu alanlarla uğraşan birileri var mı sorabilecegim kimsem yok lütfen cevap verin
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik (2yillik auzef)
İngilizce öğretmenliği (4 5 yıl)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İngilizce öğretmenliği oku açıktan da sekreterlik oku sekreterlikten zaten daha önce mezun olacaksın atanirsan atanirsin öğretmenlikten mezun olana kadar
Abla atanırsam ingilizce öğretmenliğini nasıl bitiricem onuda yarım bırakmak istemiyorum da eğitim fakültesine yüzyüze gitmeden bitirebilirmiyim ki
Devlete ataninca okumak istersen onu ayarliyorlar dersine göre nöbetlerini
Gerçekten mi arkadaşım bana yarıda kalır boşu boşuna uğraşma birisi arasından tercih yap sadece ona odaklan demişti çok uzulmustum
Hayirr arkadasim paramedikti hemsirelik de okuyordu gayet nöbeti ayarlaniyordu dersine göre sen oku açıktan ne kaybedersin ki ikisi arasında tercih yapmak saçma Şu an gerisini o zaman gelince düşünürsün
Bide bişi sorcam abla biri dediki herhangi bir örgün bölüm tercih edip ikinci üniversite olarak iki yillikalrdan sınavsız tercih yapıp sonra tercih yaptığın örgün bölümü silebilirsin dedi eğer böyle bir şey varsa bu sağlık alanında iki yıllıklardan hangisini tercih etmeliyim ya da tıbbi sekreterlik iyimidir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!