Gecen sene 961 binle, önce ki sene 1 milyon 232 binle kapatmis. Benim sıralama 1 milyon 370 bin. Ayrıca depremzedeyim + 1 ek kontenjan açmışlar. Sizce ilk sıraya yazsam gelir mi?

Gecen sene 961 binle, önce ki sene 1 milyon 232 binle kapatmis. Benim sıralama 1 milyon 370 bin. Ayrıca depremzedeyim + 1 ek kontenjan açmışlar. Sizce ilk sıraya yazsam gelir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıralamalar çok değişiyor. Geçen sene sıralamayı düşürdüler diye bu sene yeniden yükseltebilirler bile. Belli olmaz
Belli olmaz gelebilir mi diyosun
Gelebilir de gelmeyebilir de. Bu sıralama işleri belli olmuyor
Kontenjan listesi ÖSYM paylasmis ama bu sene kaç kişi alınacak yazmıyor geçen seneyi paylaşmislar
Bu sene de o civarda olur muhtemelen
Bölüm ne
Lojistik karaladim görmesinler yazan olur diye😂
Evden kaçmak gidip sonrada işsiz kalacağın bir bölümü okuma kardeşim bak ben snei tanımam etmem ama sana tavsiyem daha iyi bir bölüm oku farkın olsun çevrenden.
Onu çok açık bir bölüm ne evden kaçması evim okulun dibinde o yüzden istiyorum burayı 😂
Hacı sınava 3.5 milyon kişi girmiş sen 961k dan bahsediyorsun söylediğin hiç mantıklı değil onu açık olsa bu sıralamadan niye adam alsın.
Benim abim 1 milyon 200 bin sıralama ile önlisans okuyup sonrasında kpss den 73 alarak atandı. Demek ki sizin dediğiniz gibi olmuyor bu işler.
Bir diğeri ise bu üniversite kendi ogrencilerine kendi bünyesinde istihdam imkanı veren özel bir üniversite
Bir diğeri ise çevresi geniş biriyim, ailemin eli kolu uzun iş bulma konusunda sorun yaşamam
Eli kolu uzun kısmı okumasanda olur dedirtecek cinsten tebrikler