Sinavsiz baska ulkeye kabul olup ucretli okuya bilirsin mesela Azerbaycana gele bilirsin :) yeniden hazirlanibda kaana bilirsin yanlislarini duzelt ve cok çalış
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Azerbaycan düşündüm türkçe biliyorum azerice zor dil
Hmm biz Azərbaycanlilar Turkceyi cocuklukdan Cartoon Network Gibi kanallardan oyrendik bazilarida dizilerden :) kendi ulkende calsib kazana bilirsin her kesin kazana bileceyi sinavdr mezuna kalib daha cok calisirsan kazanirsin inşallah. Ben Azərbaycanda mezuna kalib bilgisayar muhendisliyini kazandm
Kanka gecen sene ozel Uniler Kent uni ada uni falan var onlar 2 milyon ile de aldi ucretli hatta baya gundem olmustu sosyoloji yazma sakin ucretli yazik parana 2 senelik saglik gelirse yaz daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah inşallah hayallerini çok şükür oldu sevinci yaşatır.
İnşallah
Sinavsiz baska ulkeye kabul olup ucretli okuya bilirsin mesela Azerbaycana gele bilirsin :) yeniden hazirlanibda kaana bilirsin yanlislarini duzelt ve cok çalış
Azerbaycan düşündüm türkçe biliyorum azerice zor dil
Hmm biz Azərbaycanlilar Turkceyi cocuklukdan Cartoon Network Gibi kanallardan oyrendik bazilarida dizilerden :) kendi ulkende calsib kazana bilirsin her kesin kazana bileceyi sinavdr mezuna kalib daha cok calisirsan kazanirsin inşallah. Ben Azərbaycanda mezuna kalib bilgisayar muhendisliyini kazandm
Ben Türkiyede bitirip amerikada yasamayı düşünüyorum
İnşallah sana başarılar dilerim
Sen hakkını ver karşılığını alırsın
İnşallah
çalışman lazım o halde
Dershaneye gidicem
çok çalışmalısın
hayırlısı
Öğrenci koçu ile konuş
Gerek yok
Kibrista psikoloji gelir
İngilizcem iyi değil
Turkce egitim veren bolumler de var ki
Hangi üniversite
Puanım yetmiyor
Ozel unilerde ucretli gelir
Biliyorum
Sosyoloji geliyor
Kanka gecen sene ozel Uniler Kent uni ada uni falan var onlar 2 milyon ile de aldi ucretli hatta baya gundem olmustu sosyoloji yazma sakin ucretli yazik parana 2 senelik saglik gelirse yaz daha iyi
Ben sağlık meslek liseden sağlık olmasın felsefeye giderim
Kankim felsefe guzel bolumde iste sonra is imkani falan sorun ya akademiden devam edeceksen git
Evet gidecem
Hayirlisi canim insallah istedigin her sey olur senin icin en iyisini dilerim
Hayırlısı olsun seneye girsem diyorum
Hukuk için çok çalışmak zorundasın
Biliyorum
Savcı ya da hakim olmak sana itibar ve saygınlık kazandıracak
Aynen
zorla kendini başar zor ama imkansız değil
Hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun
Çok sıkı çalışman gerek
Yapıcam