Eğitim & Kariyer Psikoloji mezunuyum. 5 yıldır iş bulamıyorum. Öneriye açığım. Mezunlar varsa yardımı olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl . . Psikoloji mezunuyum. 5 yıldır iş bulamıyorum. Öneriye açığım. Mezunlar varsa yardımı olabilir mi? Cevapla İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bir psikolog olarak derdine çözüm bulamamışsın biz ne yapabiliriz 1 4 Yorumla Soran 1 yıl psikologlar da dobarlanamayabilir -__- Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Türkiye şartları dimi herkesi bitirdi Yorumla Soran 1 yıl kesinlikle Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Hayırlısı olsun beni ekle konuşalım biraz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kpss yle 80 le atanan varmış 5 yıl içinde. Hazirlanmadın mı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl en az 88 ffalan gerek hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Atanan var ya geçen yıl ne 88 i. Olduysa bu sene çıkmıştır 88 e Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim arkadaşım nasıl hemen devlette Storiler atıyor seninle aynı bölümü okudu. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl atanmak için en az 87 alman ayrıca o efsane mülakatı geçmen gerek. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O almış herhalde. Yorumla
sorcnmsorcozelim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Nerden mezunsun acaba 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Dokuz eylül Yorumla sorcnmsorcozelim 1 yıl Of ya ben de psikoloji istiyorum korktum simdi Yorumla Soran 1 yıl sana önerim okuma gerçekten. pdr psikoloji işletme gibi oldu çok fazla mezun var. Eğer psikoloji gibi şeyleri seviyorsa dil terapisti ol. şu an açık var. Yorumla sorcnmsorcozelim 1 yıl O sayısal ben ea dan giricem ama şunu da düşündüm uluslararası ticaret ve işletmecilik sence nasıl bilgin var mi Yorumla Soran 1 yıl bilgim yok açıkçası bölümde. Yorumla sorcnmsorcozelim 1 yıl Neyse teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl rica ederim. Diyetisyen bile psikologlardan daha iyi mezun olunca direkt yer açabilirsin ve şu an aşırı popüler. Yorumla Soran 1 yıl psikolog olmak çok zor ve ciddi paralar istiyor. en basitinden en az 3/4 terapi eğitimi alman gerek ve en düşükleri 10 binden başlıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir psikolog olarak derdine çözüm bulamamışsın biz ne yapabiliriz
psikologlar da dobarlanamayabilir -__-
Türkiye şartları dimi herkesi bitirdi
kesinlikle
Hayırlısı olsun beni ekle konuşalım biraz
Kpss yle 80 le atanan varmış 5 yıl içinde. Hazirlanmadın mı
en az 88 ffalan gerek hayır
Atanan var ya geçen yıl ne 88 i. Olduysa bu sene çıkmıştır 88 e
Benim arkadaşım nasıl hemen devlette Storiler atıyor seninle aynı bölümü okudu.
atanmak için en az 87 alman ayrıca o efsane mülakatı geçmen gerek.
O almış herhalde.
Nerden mezunsun acaba
Dokuz eylül
Of ya ben de psikoloji istiyorum korktum simdi
sana önerim okuma gerçekten. pdr psikoloji işletme gibi oldu çok fazla mezun var. Eğer psikoloji gibi şeyleri seviyorsa dil terapisti ol. şu an açık var.
O sayısal ben ea dan giricem ama şunu da düşündüm uluslararası ticaret ve işletmecilik sence nasıl bilgin var mi
bilgim yok açıkçası bölümde.
Neyse teşekkürler
rica ederim. Diyetisyen bile psikologlardan daha iyi mezun olunca direkt yer açabilirsin ve şu an aşırı popüler.
psikolog olmak çok zor ve ciddi paralar istiyor. en basitinden en az 3/4 terapi eğitimi alman gerek ve en düşükleri 10 binden başlıyor