YKS2026 22 yaşında tıp fakültesine başlamak geç mi, değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 22 yasinda muhendislik fakultesine baslamaj gec mi 22 yaşında tıp fakültesine başlamak geç mi, değer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence maddi durumun iyiyse, henüz fazla sorumluluğun yoksa geç değil. 0 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aga zaten her türlü 30 üssünde paran olacak. Geneli de 20 yaşında başlasa 2 sene geç kalmış olacan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yösten girdim asıl alanım gastronomi ama şunu fark ettim okumak öğrenmek kadar güzel başka bişey yok bu hayatta 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tıbbı para için okuyacaksan saçmalık. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayar müh de olabilir. Ama kara kara dusunuyorum hayata atılmaya geç mi kalıyorum diye Yorumla Soran +1 yıl Okumakta istiyorum Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hayata atılmanın tek yolu okumak değil. Okumanın amacı akademik dünyaya atılmaktır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence maddi durumun iyiyse, henüz fazla sorumluluğun yoksa geç değil.
Aga zaten her türlü 30 üssünde paran olacak. Geneli de 20 yaşında başlasa 2 sene geç kalmış olacan
Geç değil hiçbir şey için
Ben yösten girdim asıl alanım gastronomi ama şunu fark ettim okumak öğrenmek kadar güzel başka bişey yok bu hayatta
Tıbbı para için okuyacaksan saçmalık.
Bilgisayar müh de olabilir. Ama kara kara dusunuyorum hayata atılmaya geç mi kalıyorum diye
Okumakta istiyorum
Hayata atılmanın tek yolu okumak değil. Okumanın amacı akademik dünyaya atılmaktır.
Bence gayet ideal bir yaş
Okumanın yaşı yok
Tıp için değil
Ne geçi dalgamı geçiyon bizden TAVUK
Tıp için değer
Geç değil