Arkadaşlar bu yıl mezuna bıraktım , En geç Eylül ayında çalışmalarıma başlayıp Yks 2024'de eşit ağırlıkta ilk 10 bine girmek istiyorum Obp puanım 56 , sizce yıl boyunca sistemli, düzenli ve hiç aksatmadan çalışırsam 10K girilebilir mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Not: Gunde 7-8 saat çalışıcam , her sabah 5'de uyanıcam rutinli bir şekilde duzenimi hiç bozmicam hedefim Gazi hukuk Hakim olmak !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Net olarak ayt de baya fark atman lazim onlar 55 58 net yapiyosa senin fule yakin yapman lazim
Buda çalışarak yapılır zaten dimi 65-70 net hedefim aytde zor ama imkansız degil
Evet oyle
Dusuk obp ile Tıp kazanan insanlar var aq olu
Benim obp 90 mesela ama o bile 10 k cok az geri atiyo sen dusun imkansiz demek istemiyorum ama siralama hedefini biraz alcaltsan senin icin daha iyi olur stres yapmazsin
İş Ayt'de bitiyor dostum özellikle matematikte , Tm'de derece yapmak çok zor degil kırık obp ile hayvan gibi çalışarak yok iyi dereceler yapan var Youtubede az önce çocugun biri 40 Obp ile sayısalda 3 bine girmiş sayısal diyorum bak Tm'de hayli hayli yapılır isteyince.
40 obp ile sayisal da 3k ayt heosini fullemen tyt 1 2 yanlis yapman lazim yani soylelenin kadar kolay degil keske olsa
Eğer matematiğin iyiyse tm alanında 10k ya girmekten basit bir şey yoktur.
Neden şu an değil de Eylül'de başlıyorsunuz?
Annem hasta eylul ayına kadar çalışmam gerekiyor ona bakıyorum , Eylulde başlicam çalışmalarıma.
Dediğiniz kadar çalışırsanız olabilir ama düşük OBP'nin açığını kapatmak kolay olmayacaktır isterseniz adalet okuyup daha uygun bir vakitte hukuka tamamlamak da bir seçenek olabilir.
56 obp ne hayatım sorumlumu geçtin tüm yıl mk
yüksek obp bile sıralamanın annesini ağlatırken 56 obp ile 10k neredeyse imkansiz
Girersin
Düzenli çalışırsan olur
Hayır
yapılamaz