Sen motive olmak istiyorum dedin. Sınavı kazanmak için motive olmak istediğini söylemedin. Bende sınavı kaybetmek için motive olmak istediğini düşündüğüm için onları yazdım. İyi niyetimi sorgulayamazsın kadın
Ben senin iyi niyetini sorgulamadım zaten dusunmeden kotu yorum yapmissin ve kimse kotu yapmak icin motive olmak istemez ya bunh ciddiye alip sinava girmis olsaydim kul hakkind ahirmis olacaktın etme bulma dünyası demeye caksiisyrium
Bana iftira atıp rakip elemeye çalıştığımı söyledin. Oysa ben sınava bile girmedim. İyi niyetimi sorguladın ve bana iftira atarak hakkıma girdin. Hakkımı helal etmiyorum
Sen yapabilirsin, güveniyorum sana, onlar yapacak sen mi yapamayacaksın. :d
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumlarda bjr kiz var da beni baskasi sandi snairim sabahtan beri bulaşıl durudyir kotu yorum yakiyir laf atıyor ne yapmaliyim yarin ayt var ve sinirim bozuk
10:15..09:30 da sınavmerkezinde olur sorumluluk sahibi olan herkes. sen burada goy goy yapıyosun.. ayrıca o küfürden değil, iyi anlaşılsın diye günlük hayatta kullandığımız bağlaç.. öyle oldu artık aq, mk gibi sözcükler.
Ben orada git goy yapmiyorim cunku okulum evimin dibindeydi 5 dk da gittim neyse harika gecti MSÜ den filan daha kolayfi girdigim denemelerden de daha kolaydı iyi bir yer bekliyorum obp de yuksek bende o yüzden bu sene guzel bir yer beklıyorum ilk stres vardi da sinav aninda gitti tamamen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaybedeceksin, boşuna uğraşma kazanman mümkün değil
iyi ki sinavdan once okumamisim klavye delikanlisi insanin moralini bozup rakip elemeye calisan ergenler yorum yapmış
Ve ayrıca beni tanimadan ne kadar calistigimi bilemden yalilan kotu yorumlari ciddiye almayacak kadar akıllıyım
Bilmeden yapilan*
Ayrica sinavim mukemmeldi cok iyi bir puan bekliyorum
Sen motive olmak istiyorum dedin. Sınavı kazanmak için motive olmak istediğini söylemedin. Bende sınavı kaybetmek için motive olmak istediğini düşündüğüm için onları yazdım. İyi niyetimi sorgulayamazsın kadın
Ben senin iyi niyetini sorgulamadım zaten dusunmeden kotu yorum yapmissin ve kimse kotu yapmak icin motive olmak istemez ya bunh ciddiye alip sinava girmis olsaydim kul hakkind ahirmis olacaktın etme bulma dünyası demeye caksiisyrium
Kul hakkına girmiş*
Bana iftira atıp rakip elemeye çalıştığımı söyledin. Oysa ben sınava bile girmedim. İyi niyetimi sorguladın ve bana iftira atarak hakkıma girdin. Hakkımı helal etmiyorum
Senin yazdığın cevaptan o anlam cikiyordu cunku
Beni tanımıyorsun ne kadar calistigimi bilmiyorsun durduk yere gelip kotu yorum yapıyorsun nasil bir cevap bekliyordun
Daha TYT ne demek onu bile bilmiyorum. Hakkıma girdin
Baska ne icin demis olabilirsin ya eglence jcin ki sanmiyorum ya da bilerek kotu yapayaim psikolojik olarak kendimi etkileyyeim diye
Sen benim hakkima giremdin mi
Bilmiyorsan neden yaomayackaisn yazıyorsun
Yapamayacaksın *
Bir yazdığın cevaba baksana
Allah korudu beni de yorumunu sınavdan once gsotermedi bana
Ya ben bilerek neden kötü yapmanı isteyeyim. TYT ne demek onu bile bilmiyorum. Ben onu tayt giyeceğim beni motive eder misiniz diye okudum
Ya jşahğsjşasjyas.
Sen yapabilirsin, güveniyorum sana, onlar yapacak sen mi yapamayacaksın. :d
Yorumlarda bjr kiz var da beni baskasi sandi snairim sabahtan beri bulaşıl durudyir kotu yorum yakiyir laf atıyor ne yapmaliyim yarin ayt var ve sinirim bozuk
Bulaşıl duruyor *
Teşekkür ederim gerçekten ve moralimi bozdu sinavdan önce 😔nasil kendime geleceğim
Düşünmeyeceksin, sadece sınavına odaklan..
mk sınav başlıcak sen motiveden bahsediyosun.. hala evdemisin?
Sinav kacta basliyor biliyor musun sen ayrica kufur etmendeki sebep?
10:15..09:30 da sınavmerkezinde olur sorumluluk sahibi olan herkes. sen burada goy goy yapıyosun.. ayrıca o küfürden değil, iyi anlaşılsın diye günlük hayatta kullandığımız bağlaç.. öyle oldu artık aq, mk gibi sözcükler.
ee anlat. nasıl geçti?
Ben orada git goy yapmiyorim cunku okulum evimin dibindeydi 5 dk da gittim neyse harika gecti MSÜ den filan daha kolayfi girdigim denemelerden de daha kolaydı iyi bir yer bekliyorum obp de yuksek bende o yüzden bu sene guzel bir yer beklıyorum ilk stres vardi da sinav aninda gitti tamamen
Yaparsın sen, sana inancımız tam.
Başarılar
Şu KS yi bırak
Sadece motivasyona ihtiyacim vardı biri belki stresimi azaltir diye demistim...
Bir öpücük olur mu