Simdi ben lisede ilk sene okulu dondurmak zorunda kaldım sonraki 4 sene ise açık okudum haliyle temelim falan olmadığı için sınavda iyi yapamadım sonra mezuna bıraktım 2 yıllık gitmek yerine ama bu senede ailem yüzünden hiç verimli çalışamadım 1 yaşında kardeşim var ona baktırdılar ev işi yemek zaten hep bende bu senede iyi bir sonuç alamayacağıma eminim zaten iki yıl kaybetmişken 1 yıl daha mezuna bırakmak gibi bir düşüncem yok ki zaten ev ortamında çalışamayacağımı çok iyi anlamış bulunmaktayım siz olsanız ne yapardınız ea yım ben ama eadan bile iyi yapamam yani 2 yıllık yazıp dgs mi düşünsem yoksa yine 2 yıllık bir bölüm yazıp sınava okulla birlikte hazırlanabilir miyim yapabilir miyim bana bu konuda yardımcı olur musunuz evde gerçekten olmuyor bir senem heba oldu resmen sizce ne yapmalıyım
Arkadaşlar sorum şu şekilde👇?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olur musunuz🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Söyle bişey var mesela bu yıl gidersen herhangi bir bölüme yani eğer herhangi bir üniversiteye tercih yapıp yerleşirsen ve eğer dersen ki yks'ye üniversitede tekrar hazırlanırım o zaman zor olur biraz Çünkü her iki dersi de bir arada götüremezsin hem üniversite hem yks'ye belki yapamazsın ama şöyle bir şey de var eğer kolay bir bölüm seçip gidersen üniversiteye orada daha rahat yks'ye çalışabilirsin. Bir de eğer yerleşirsen obp puanın kırılır yani seni kaç binlerden geriye atar bu da senin için dezavantaj olur ya da şöyle bir şey var paramedik okursan 2 yıllık onun önü açık ama çok iyi bir puan yapman lazım çok çok iyi hatta çünkü yoksa çok fazla atama yapmıyorlar diyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur inşallah istediğin gibi olur
Söyle bir şey var tercih yaptıktan sonra orta öğretim başarı puanın eklenmiyor ilk yksende ve hem okul hem yks senin için çok zor olur dgs de çok zor diyorlar ve ax kontenjan veriyorlar bence en kolayı direk yksden kazanmak istediğin bölümü
Ama olmuyor evde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Kütüphaneye filan gitsen gün boyu olmuyor mu
O zaman dgs yap
Öyle bir şansım olsa bu sene giderdim 😔
O zaman dediğin gibi yap dgs ile yükselt
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!