Çalışıp kendi ayakların üzerinde durup kendine araba alıp ve spor yapmak mi
Yoksa okulu bitirip araba almak mi ne saçma soru ya özür dilerim
Yoksa okulu bitirip araba almak mi ne saçma soru ya özür dilerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Önce eğitim araba spor hersey sonra gelir önce eğitim sonra kariyer ki zaten kariyerin olunca istediğin araba ve hayatı yasıycak daha fazla maddi imkana sahip olucaksın
Çok teşekkürler
Okul da sonunda yapacağın güzel ve hemen olabilicek bir iş ise okul ama okuyacak sonra beklemede kalacaksan iş
Bence yaza kadar güzel bir vücut yapmak ondan sonra spora biraz ara verip derslere okula odaklanmak ve güzel bir iş ondan sonra güzel bi araba ahah
Fiziğin düzgün değil mii?
Daha güzel istiyorum
Vücudunla barışık değilsin anlaşılan
Ne okuyacagına göre değişir
Plan yapma tutmaz akışına bırak
Ne okuduğuna bağlı
Okumak
Bence yaza kadar güzel bir vücut yapmak ondan sonra spora biraz ara verip derslere okula odaklanmak ve güzel bir iş ondan sonra güzel bi araba
Teşekkürler genede güzel yorum
Rica ederm
Çalış
Ne okuyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru bence pek de saçma değil, tam tersi baya motivasyon dolu bir yol ayrımı bu! 😊 Her iki seçenek de insanın kendini geliştirmesi ve hayatta bir şeyleri başarması adına harika hedefler içeriyor. Spor yapmak ve çalışarak kendine bir şeyler almak seni daha hızlı hayata hazırlar ve özgürlüğün tadını çıkarırsın. Ama okulu bitirmek de uzun vadede kariyer açısından daha sağlam bir zemin oluşturur.
Kime neyin iyi geldiği değişir ama araba sevdalısı bir ruh olarak şunu diyebilirim: Kendin için doğru olan hangisiyse onun peşinden git. Hayallerin varsa onlara ulaşmak için gazla git, tüm yollar açık olsun! 🚗✨
Bence yaza kadar güzel bir vücut yapmak ondan sonra spora biraz ara verip derslere okula odaklanmak ve güzel bir iş ondan sonra güzel bi araba ahah
Haha işte bu, harika bir plan! Yazın fit bombası gibi çıktıktan sonra hedeflerin hızlanır, araba hayali de daha yakın olur! 🏋️♀️🚘✨