YKS2026 Seçeceğiniz bölüm konusunda ailenizden baskı görüyor musunuz? JJGoode Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok şükür beni bu konuda rahat bırakan bir ailem var. Ama arkadaşlarımdan çok duyuyorum. Seçeceğiniz bölüm konusunda ailenizden baskı görüyor musunuz? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır görmüyorum 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Süper.
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bir bitmedi şu okul serüvenleri mezun olduktan sonra gereğinden ne kadar çok anlam yüklediğinizi anlıyacaksınız 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Belki de öyle ama şu an bir heyecanımız var. Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Annem çok karışıyor havalimanına gidemezsin sana uçakta ben nerden ulaşacam falan bıktım ya her şeye mi karisilir 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Neyse ki kimse bana bu konuda baskı yapmıyor.. 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Ne güzel. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır Hiç bir zaman baskı görmedim. 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Ne güzel. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır görmüyorum
Süper.
Bir bitmedi şu okul serüvenleri mezun olduktan sonra gereğinden ne kadar çok anlam yüklediğinizi anlıyacaksınız
Belki de öyle ama şu an bir heyecanımız var.
Annem çok karışıyor havalimanına gidemezsin sana uçakta ben nerden ulaşacam falan bıktım ya her şeye mi karisilir
Neyse ki kimse bana bu konuda baskı yapmıyor..
Ne güzel.
Hayır Hiç bir zaman baskı görmedim.
Ne güzel.
hayır.
Hayır