Tercih yapmayıp 2. Defa mezuna bırakmak istiyorum. Ailem, 20 yaşından sonra okul kazanılmaz falan diyor. 20 yaş üniversiteye gitmek için geç mi sizce?
20 yaş üniversiteye gitmek için geç sayılır mı?

Bunlar hep insanların yarış atı gibi yarıştırılmaya alışmasından kaynaklanıyor. Gerçekten istediğin ve inandığın bir bölüm var ise onun için 2 veya 3 kere kalmaya bile değer diye düşünüyorum. Ömür boyu istemeyeceğin bir mesleği yapmaktan her türlü iyidir.
Görüş
4Görüş
Ben 20'de başladım, söylemesem kimsenin haberi yok.
Hayır , geç değil. Emeklilik yaşı 60 zaten. Niye geç olsun?
Niye geç sayılsın? Bence gayet normal bir yaş.
Saçma hiç de geç değil. Sırf okumak için okuma yapabilirim diyorsan eğer bekle bı dsha dene. İnsanlar 40 in dsn sonra okuyor
Kızım okulda ne işin var? Aileni kandır maltada, almanyada ve ya isvecte üniversite kazandım de arkadaş bul kendine çık git yurt dışına. Sen en iyi üniversitede okuyup atanıpta kazandığın maaşın en kötü 5 katını kazanırsın...
Geç degil. Mezun olduktan sonra 4 yildir işsizim. Bu 4 yili baştan harcayip Tıp kazanabilirdim
Ne alaka? Bende mezuna kalmıştım ve gittim üstüne üstlük şu an 2. Üniversitemi okuyorum 25 yaşında.. okumanın yaşı yok okuyup direkt işe girme sonra evlenme düşüncesi bana çok mantıksız geliyor düz hayat gibi öğrenebildiğin her şeyi öğren derim
Bence geç değil zaten hemen biyere girip mezun bile olsan iş bulamıyorsun o yüzden acelesi yok
32 yaşında üniversiteye başlayan arkadaşım var. şu an Avukat.
En İyi Görüş