2022 nin klavuzu, öğrencilerin okullara yerleşmesiyle belirlenir. Yani sizler geçen senenin klavuzuna göre tercih aralığını belileyecksiniz. Tercih aralığını geniş turun derim. Oynama çok oluyur bazı bölümlerde
2022 yılının öğrencileri okullara yerleşmeden sıralama aralığını nasıl belirleyebilirler? Gelecek sene tercih yapacak öğrenciler de sizin bu sene yerleştiğiniz sıralmalara göre tercih yapıcaklar. Yoksa bu sıralamlar neden bu kadar oynuyor sanıyorsunuz?
Eee benim gibi bir sürü insan boşta mı kalacak yani 1milyon 500bin kisiden sonrakiler? Çünkü 2 milyon sıralaması olana bölüm yok diyorlar veriler de öyle gösteriyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2022 nin klavuzu, öğrencilerin okullara yerleşmesiyle belirlenir. Yani sizler geçen senenin klavuzuna göre tercih aralığını belileyecksiniz. Tercih aralığını geniş turun derim. Oynama çok oluyur bazı bölümlerde
Geçenseneki sıralama 1milyon 500bin gösteriyor gideceğim bölüm bu seneki klavuz açıklanmadı tam olarak 2021 klavuzuna göremi baz alacaklar yani
Evet
Birisi diyor 2021 e göre sececeksin birisi diyor 2022 bu nasil bir sey
2022 yılının öğrencileri okullara yerleşmeden sıralama aralığını nasıl belirleyebilirler? Gelecek sene tercih yapacak öğrenciler de sizin bu sene yerleştiğiniz sıralmalara göre tercih yapıcaklar. Yoksa bu sıralamlar neden bu kadar oynuyor sanıyorsunuz?
Eee benim gibi bir sürü insan boşta mı kalacak yani 1milyon 500bin kisiden sonrakiler? Çünkü 2 milyon sıralaması olana bölüm yok diyorlar veriler de öyle gösteriyor?
Bu sene ben de merak ediyorum. Kınteyjablar dolmadığı sürece kimse boşta kalmaz. Sıralama aşağıya çekilir.
Puana göre tercih yaparım olacağı varsa olur zaten
Puana göre tercih yapılmaz. Sıralamaya göre yapılır
Bunu neye dayanarak söylüyorsun 1.500 milyonun altında okul yok 2milyon300 bin sıralamadayim diyorum ozaman sana kalsak tercih etmicez okul felan
2 milyon sıralamayla 1 milyonluk yere girebilirim mi diye soruyorsun, büyük ihtimalle hayır. 2 milyonluk yerleri de yaz açıkta kalma
Gelmesi imkansız öyle diyeyim.
Gidecegim bölüm 2 yıllık giden olmucak ki o bölüme
Bosta illaki açık olacaktır
Dünya kadar giden olcak kardeşim hiçbir sıralama bin atmaz geriye en fazla 40.000 atar o kadar gelmez yani bekleme
Puanın önemi yok sıralamanın var yani öyle mi
Kesinlikle
Ben böyle sistemin içine ediyim
Sistem zaten bok gibi ama kazanan da aynı sistemde kazanıyor
Yani hiç mi şansım yok ya hiç mi
Tercihini yap tabii ama hiç yok sma yap burası Türkiye
Özel de mi olmaz
İki senelik bölüm özelden okunur mu verdiğin paraya yazık
Bölüm ne söyle bakım
Önemli benim icin
Ettim
Okadar iyiysen niye 2 yilliga gitmek istiyon
Gelebilir tercih ver sen yine de
Insallah ya
Hangi bölüm
Pc programcılığı
k bin demek m milyon demek 2.3m demen lazım
Ya sg simdi
Ak lowu
2.3m da olman normal bu kafayla ezik.
Ezik?
Gece gece işsizlikten kirilmissin annene gitte sana biraz yardim etsin hadi ikile uzaaaaaaa
varoş kezban
Annen gibi değilim :)
Sap gez sg simdi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
git sınava çalış sende gerçi bu kafayla senden bi b, ok olmaz ama 😂
kardeşim farksızsın ak oğlu seni
kardeşim farksız kişiliğe sahip b. ok a yaramayan insansın senden gelecek y4dımı Annecigine hediyeliyim :)
Büyük ihtimalle 🥲
Zor mu
Milyonlarca kişi açıkta kalıcak
Ya puanım 239 sıralamam nasıl 2milyonn 300 bin olabilir bu ne
Ne olacak bu
Özele gidersin en fazla zaten amaçları buydu
Ben özel istemiyorum ya 😭😭😭
🥺
Gerçekten 30 yaşında mısın?
24 yaşım
Yaşın daha genç kuzu bu sene olmazsa seneye olur inancını yitirme💪
Bu sene gitmem sart ya aile sıkıştırıyor