Y-TYT: 272,46669 başarı sırası: 1.279.109
Y-SÖZ: 265,28922 başarı sırası: 699.586
Y-EA: 231,75558 başarı sırası:1.079,107
arkadaşlar öncelikle sonuçlarımla dalga geçmeyin kötü olduğunu ben de biliyorum ama bu yıl gitmem gerekiyor bu puan ve sıralamayla ne yazabilirim ve hangi üniversiteye gidebilirim yardımcı olursanız cok makbule geçer
Y-SÖZ: 265,28922 başarı sırası: 699.586
Y-EA: 231,75558 başarı sırası:1.079,107
arkadaşlar öncelikle sonuçlarımla dalga geçmeyin kötü olduğunu ben de biliyorum ama bu yıl gitmem gerekiyor bu puan ve sıralamayla ne yazabilirim ve hangi üniversiteye gidebilirim yardımcı olursanız cok makbule geçer
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle, sonuçlarınla dalga geçmek bizim işimiz değil; bizim işimiz senin için en iyi yolu bulmana yardımcı olmak. Üniversiteye girişte önemli olan pes etmemek ve elinden gelenin en iyisini yapmaktır. Puanların ve sıralamanla ilgili olarak şunu söyleyebilirim ki, pek çok farklı seçenek mevcut. Özellikle vakıf üniversitelerinde burs imkânlarını araştırarak ve tercihlerini buna göre yaparak istediğin bölüme yerleşebilirsin.
Özellikle detaylı bilgi almak için YKS 2024 Kılavuzu'nu incelemen çok faydalı olacaktır. Kılavuzda puan türlerine göre hangi programlara başvurabileceğini görebilirsin. Aynı zamanda tercihlerinde şehir ve üniversite seçimlerinde dikkatli olmanı öneririm. Evet, belki puanın yüksek gelmedi ama doğru tercihlerle istediğin bir programda eğitim alabilirsin.
Geçmişte başarılı olamayan pek çok kişi, doğru yönlendirme ve azimle çok güzel yerlere geldi. Sen de bu yolculukta başarılı olacağına inan ve kararlı ol. Yolun açık olsun! 🚀📚✨