YKS2026 Sizce bir sene daha denemeli miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım ama Hacettepe istiyordum sizce bir sene daha denemeli miyim? Güncellemeler+1 yıl Kafam çok karıştı Sizce bir sene daha denemeli miyim? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl YKS2026 konusunda 370 cevap paylaştı. İngiliz dili ve edebiyatını nerde okuduğunuz pek fark etmez bu yüzden 1 sene daha kalmayın bence. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslında amacım öğretmen olmak değild Yorumla Acılıkoala +1 yıl Ne olmaktı? Yorumla Soran +1 yıl Dış ticaret olabilir ya da halkla ilişkiler reklamcılık Yorumla
traubennebel Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kazandım derken 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yani puan tutuyor tercih yapıcam Yorumla traubennebel +1 yıl Hacettepeyi yaz altına hbvu yaz Hacettepe gelebilir Yorumla Soran +1 yıl Ama hacettepe çok yüksek ben 18 bindeyim Yorumla Soran +1 yıl Dilde Yorumla traubennebel +1 yıl Hacettepe kaç Yorumla Soran +1 yıl 6.991 Yorumla traubennebel +1 yıl Yazzz Yorumla Soran +1 yıl Ama ben 18 bindeyim Yorumla traubennebel +1 yıl Hacettepe de yaz hbvu de Yorumla Soran +1 yıl Ama gelmez yüksek ihtimal Yorumla Soran +1 yıl Hacettepe Yorumla traubennebel +1 yıl Büyük ihtimalle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İngiliz dili ve edebiyatını nerde okuduğunuz pek fark etmez bu yüzden 1 sene daha kalmayın bence.
Aslında amacım öğretmen olmak değild
Ne olmaktı?
Dış ticaret olabilir ya da halkla ilişkiler reklamcılık
Deneme bu da iyi işte
Kazandım derken
Yani puan tutuyor tercih yapıcam
Hacettepeyi yaz altına hbvu yaz Hacettepe gelebilir
Ama hacettepe çok yüksek ben 18 bindeyim
Dilde
Hacettepe kaç
6.991
Yazzz