Merhaba biriyle tanıştım aramızda 4 yaş fark var ve ben sevgili olamayacağımızı söyledim oda bana bunları yazdı sizce denemeli miyim?
[26/7 14:26] emir: dışardan olgun mu duruyorum
[26/7 14:27] emir: emin ol dışardan nasıl göründüğümü gram bilmiyorum
[26/7 14:27] emir: ama
[26/7 14:27] emir: yaşıma göre de davranan birisi değilim
[26/7 14:27] emir: eğlenmeyi çocuklaşmayı seviyorum ben
[26/7 14:29] emir: 4 yaş vardı aramızda 1 senelik ciddi ilişkim de
[26/7 14:29] emir: ben de sana şunu diyim
[26/7 14:30] emir: olgun olmak veya çocukça davranmak
[26/7 14:30] emir: önemli değil
[26/7 14:30] emir: ben de sürekli olgun davranan birisi değilim arkadaşımların yanında çocuk çocuk hareketler yapıyorum mesela🤷
[26/7 14:26] emir: dışardan olgun mu duruyorum
[26/7 14:27] emir: emin ol dışardan nasıl göründüğümü gram bilmiyorum
[26/7 14:27] emir: ama
[26/7 14:27] emir: yaşıma göre de davranan birisi değilim
[26/7 14:27] emir: eğlenmeyi çocuklaşmayı seviyorum ben
[26/7 14:29] emir: 4 yaş vardı aramızda 1 senelik ciddi ilişkim de
[26/7 14:29] emir: ben de sana şunu diyim
[26/7 14:30] emir: olgun olmak veya çocukça davranmak
[26/7 14:30] emir: önemli değil
[26/7 14:30] emir: ben de sürekli olgun davranan birisi değilim arkadaşımların yanında çocuk çocuk hareketler yapıyorum mesela🤷
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sadece bu dediklerine gore deneyip deneyemeyecegine biz bisey diyemeyiz ki ama seni ikna etmeyw calisiyo akisina birak
Ya övmüyorum kendimi ama çok güzel bir kızım sesim falan herşeyimi çok beğendi belki ondan bu kadar çabalıyor
Elde etmeye calisıyor pek bi hoş gelmesi konusma stili seni ilerde bu sekilde ikna ederek istedigini yaptirip üzebilir sen bilirsin ama olumlu değil pek.
Her şeyimiz aynı huylarımız vs çok benziyoruz annemle bile tanışmak istediğini söyledi o kadar ciddi düşünüyor gerçekten bilemiyorum
Knk sadece güvenini kazanmaya calisiyor gectik o yollardan ben dugune 7 ay kala terk edildim ondan sonra kac kere o sekilde oyle oldu son ana kadar bekleyip en mutlu sekilde elde ettiginde birakacak ha benim gibi inatciysan bi dene ama cok yakin olma hic bi zaman ilerde parmagina yuzugu taktiginda bile
Tamam o zaman ağırdan satim kendimi kolay elde edemesin şimdi daha yakından tanımak için yarın buluşucam sence buluşmalı mıyım
Git telefondan herkes istedigi karaktere burünebilir en iyi yuzyuze tanirsin sakin bi yere gitmeyin kalabalik olsun ve eğer eve birakmak isterse kabul etme kendin dön ve sakın evini bırak mahalleni bile bilmesin kimin ne oldugu belli değil güzelim dikkat et konuşmasina bak el hareketlerine bak kafeye mi oturdunuz garsona davranisina bak saygili birimi izle 2 dinle bi konuş cok iyi gözlemle ilk izlenim önemli sadece elini uzatirsa tokalaş fazla yakinlik kurma ki aklinda ya bana guveniyo diye dusunmesin
Bol sans kuzum insallah iyi biridir tedbirli ol her zaman💖🥺
Teşekkür ederim ya zaten dedim ben yanına gelemem sen gel dedim bi yer verdim baya kalabalık oraya gelicek ya da gidersem iş yerine gidicem onun kuaförde çalışıyor bu arada Instagram hesabın varsa mylidder beni ekler misin yardım edersin en azından
Instagram'ım calindida yeni instadan istek atayim
Neden çocuğun özel mesajlarını ifşalıyorsun?
Kim 4 yaş daha büyük sen mi o mu kız 4 yaş büyükse iyi olmayabilir ama öyle evlenen de anlasan da vardır
Hayır o benden 4 yaş büyük
O zaman gayet iyi yaşlar. Ama sen ona kendisine güvenmiyorsun sanırım
Her şeyimiz aynı huylarımız vs çok benziyoruz annemle bile tanışmak istediğini söyledi o kadar ciddi düşünüyor gerçekten bilemiyorum
:D uzaklaş
Neden
sevgili olamayacağını söylemişsin neden devam ettiriyorsun hala
İstemiyorum demedim bilemiyorum dedim emin değilim dedim Her şeyimiz aynı huylarımız vs çok benziyoruz annemle bile tanışmak istediğini söyledi o kadar ciddi düşünüyor gerçekten bilemiyorum
nerde yaşıyorsun ki
Dogrudur ben dusunmuom de
Ama ya gerçekten ciddi düşünüyorsa kaybetmek istemem