Kendini ne kadar geliştirebildiğine bağlı. şu an en iyisi mutfak sektörü gibi duruyor. Tv alanıda iyi ama kendini çooooook gelistirmen lazim. İyi bi üniversitede okuman lazım
Seminerlerle katılman atik olman kendini geliştirmen belgeler alman gerekiyor. Hangi meslek torpilsiz işliyor ki? Neyi seviyorsan ona yönel sevdiğin işi yap ki mutlu olasın. Yoksa çok para verselerde işe yaramaz mutsuz olursun. Hayaline bu sene erişemiyorsan 1 sene daha bekle
Okumasıda zor Osmanlica dersleri ağır. Büyük bir ihtimal okuyup formasyon alacaksın oda garanti değil kaldırıp geri getirdiler. Sonra atanmaya çalışacaksın yani ülkenin gerçeği bu istersen yeni soru aç tde okursam boşta kalır mıyım diye cogunluguda dikkate al. Ben hayatına etki etmek istemem
2 yıllık. ünilerde puana mi bakıyorlar sıralamayamı ben ilk ve acil yardım. istiyodum hep ama puanım yetiyor sıralama. cok geride Mesela gazi üniversitesinde ilk ve acil yardım.316 puan benim ise buanim 325 Sıralamam 550.000 lerde ortalama 300.000 lerde aliyo bu bölüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sutcu icmam Maraş ta değil mi? Tde okursan boşta kalırsın.
Evet yanlış yazmisim sözel bölüm baska ne var ki
Valla sözelde en iyi bölüm özel eğitim öğretmenliği oda ilk 10 binle alıyor.
Sözel puanım 307 sıralama 304.000
İlahiyat radyo tv gazetecilik coğrafya okul öncesi tarih basın falan var..
Coğrafya iyi mi
Bu puana o sıralama hak değil ben çok üzüldüm bu sene girenlere. Gastronomi seviyorsan git ama sıralamana gore zor gorunuyor
Kendini ne kadar geliştirebildiğine bağlı. şu an en iyisi mutfak sektörü gibi duruyor. Tv alanıda iyi ama kendini çooooook gelistirmen lazim. İyi bi üniversitede okuman lazım
Evet geçen sene girmiş olsaydım bu puanla 60.000 oluyodu
Radyo tv yi önermiyolar o sektörde baya iyi tanınmış Bi akraba falan seni o ise sokacak biri lazimmis
Seminerlerle katılman atik olman kendini geliştirmen belgeler alman gerekiyor. Hangi meslek torpilsiz işliyor ki? Neyi seviyorsan ona yönel sevdiğin işi yap ki mutlu olasın. Yoksa çok para verselerde işe yaramaz mutsuz olursun. Hayaline bu sene erişemiyorsan 1 sene daha bekle
Bu 2. Senem zaten de ne gibi belge almam gerekiyor
Spikerler konferans veriyor onlara katılıp diksiyon belgesi falan alabilirsin bu meslege adım attiginda sektorle ilgili firsatlarda onüne cikacaktir
Ankara'da başkent iletişim var orada kurslar var ücretli olarak oyunculuk , spikerlik , diksiyon felan
Mutlaka vardır. Ben sadece bilgilendirdim lütfen seveceğin işi yap
Tde de boşta kalmam kesinmi
Okumasıda zor Osmanlica dersleri ağır. Büyük bir ihtimal okuyup formasyon alacaksın oda garanti değil kaldırıp geri getirdiler. Sonra atanmaya çalışacaksın yani ülkenin gerçeği bu istersen yeni soru aç tde okursam boşta kalır mıyım diye cogunluguda dikkate al. Ben hayatına etki etmek istemem
2 yıllık. ünilerde puana mi bakıyorlar sıralamayamı ben ilk ve acil yardım. istiyodum hep ama puanım yetiyor sıralama. cok geride
Mesela gazi üniversitesinde ilk ve acil yardım.316 puan benim ise buanim 325 Sıralamam 550.000 lerde ortalama 300.000 lerde aliyo bu bölüm
Bütün alanlarda sıralamalara bakıyorlar
Sütçü İmam üniversitesi Kırşehir'de miydi
Hayır kahramanmaraş
Yanlış yazmisim
Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi güzel değil sütçü İmam daha iyi ahı Evran üniversitesini de bilmiyorum
Kuzenim tokatta oraya gelmemi istiyo o yüzden sordum
Sosyal aktivite yok merkezden uzak bir üniversite
Anladim teşekkür ederim
Hiçbiri değil ama illa seçeceksen ahi evran
Bence Kahramanmaraş sütçü İmam üniversitesi
O üniversite güzel mi
Evet güzel tabiki bölüm?
Türk dili ve edebiyatı
Güzeldir tavsiye ederim
Teşekkür ederim
Nerelisiniz